• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

БСП-Кюстендил поиска обединение на левите партии за местния вот

БСП-Кюстендил поиска обединение на левите партии за местния вот

Кюстендил /КРОСС/ Среща между всички леви партии организират от БСП в следващият понеделник в Кюстендил, това съобщи депутатът Мая Манолова. Поводът е да се обсъдят местните избори и възможностите за общо явяване на тях в областта. Срещата ще се проведе в клуба на БСП.
„За доброто представяне на левицата е най- добре да предприемем общи действия, като издигане на общи кандидати, с обща визия. За това каним всички леви партии за разговори за изясняване на формулата, по която ще участваме на изборите, възможните кандидати и подреждането на листите. Отправили сме покани към всички леви партии и такива, които не подкрепят статуквото в областта като АБВ, Движение 21, партията на Велизар Енчев, Земеделският съюз „Александър Стамболийски", Българската левица, Социалдемократите, Евророма и др.", заяви Манолова. След срещата ще има публично изявление, какви договорки са направени. Според Мая Манолова такова общо явяване е едно логично поведение на левицата и центристките партии особено в община Кюстендил, предвид намерението на ПП ГЕРБ да използва кметът на Кюстендил Петър Паунов за свой кандидат, предаде Дарик.
„Статуквото вече тежи на хората от община Кюстендил. Много от хората очакват промяна на ситуацията в нашия град. Основните наши каузи ще бъдат за повече заетост и по- високи доходи, както и привличане на инвестиции. Нашият кандидат на левите партии ще бъде независим. Той ще може да търси подкрепа от всички партии без десните и ГЕРБ", обясни депутатът от БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.