• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Румен Овчаров: Нинова е ценна за партията, трябва да обединява

Румен Овчаров: Нинова е ценна за партията, трябва да обединява

/КРОСС/ „Корнелия Нинова има проблем, тя върви през просото, без да се съобразява с елементарните реалности, преди всичко в партията". Това каза членът на Националния съвет на БСП Румен Овчаров в интервю за предаването „Тази събота" по БТВ.

"Не можеш, не е нормално непрекъснато да създаваш вътрешни фронтове в партията и Националния съвет", каза той.

„Един лидер, особено като Корнелия, която иска да свали Бойко Борисов и ГЕРБ от власт, трябва да консолидира около себе си сила, трябва не да разделя, трябва да обединява, преди всичко партията, не да отваря фронтове в нея, трябва да обединява левицата и трябва да търси подкрепа от всички, недоволни от модела на управление „Борисов", от разпределянето на порциите по този модел, от имитацията на демокрация, от псевдосправедливостта. Не можеш да вървиш напред, когато непрекъснато отваряш фронтове отзад, в тила си", коментира Овчаров.

Той призна, че Нинова е лидер, който е направил много за партията и я е върнала на политическата сцена, превърна я ясно и категорично в опозицията на управлението, „но има време, докато стане алтернативата на ГЕРБ".

Помолен да коментира писмото на Георги Гергов за падението на Нинова, той посочи: „Не мисля, че Гергов може да каже нещо, което да е съществено за БСП".

На въпрос, има ли хора, които симпатизират на ГЕРБ и биха искали да влязат в колаборация с управляващите, той отговори: „Очевидно има, но това е тема, която беше приключена преди повече от половин година, сега не стои на дневен ред".

Запитан, дали Нинова е била бламирана на пленума на БСП миналата седмица, той каза: „Малко прибързано тази група хора, които се чувстват лично засегнати от нея, решиха, че е дошъл моментът за реванш. Не е дошъл моментът. Тя все още е ценна за партията".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

„И това се говори от човек, който е приватизирал външнотърговско дружество с милионни активи за без пари. И после си е купил два огромни апартамента и е получил 65 000 лв. допълнителен кеш от тази приватизация. Българи, това е уродливо и безсрамно!“

21.10.2017 18:22:02

Анонимен

„Нинова е тежко увредена. Предложила болниците да престанат да са търговски дружества, да се платят всичките им дългове /над половин милиард/ с пари от бюджета и да се върнем към соцздравеопазването. Тази не е добре, направо удари в земята Жан Виденов“

21.10.2017 18:21:56

Анонимен

Тоя не си изоставя любовниците. Като наследство ги варди !

21.10.2017 10:43:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.