• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Малайзийския боинг в Украйна е изчезналия боинг през март?

Малайзийския боинг в Украйна е изчезналия боинг през март?

/КРОСС/ Два самолета под един и същ номер са излетели от Амстердам с разлика от 5 минути?
Вече се писа за силно смущаващите нови паспорти намерени при загиналите в катастрофата. Все едно не са извадени от огъня, а от офиса. .... Но това е само един нюанс.

Току-що изтече информация, че от Амстердам са излитяли под един и същи номер 2 самолета с разлика в рамките на 5 минути! Въпреки че по график е само един! Този втория, който не е в графика да не би да е този, който изчезна на 8 март?

Бордовия номер на един от самолетите, който излита се различава от номера на самолета, който изчезна на 8 март 2014 г. само с една буква О, която лесно може да се преправи на D.
Съдейки по всичко, самолетът НЕ Е СЪВСЕМ ИСТИНСКИ и цялата трагедия е спектакъл, като свалянето на кулите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

Защо да мислим така:
1. През март тази година беше отвлечен самолет на Малазийските авиолинии, който както се твърди абсолютно и безследно изчезна. В действителност е бил отклонен в американска военна база Диего Гарсия. След което е бил препратен в Холандия.

2. В нужния ден и час отлита за Малайзия. В него не е имало живи хора, а трупове. Самолета е бил управляван от автопилот, освен излитането, което е сложна процедура, за което са били необходими живи пилоти, които преди удара са напуснали борда с парашути - нататък самолета е летял автоматично. На нужното място са го взривили (даже най-вероятно без да се е налагало да бъдат използвани ракети земя-въздух, а просто залагайки вътре взрив, по същия начин като кулите близнаци на 11 септември).

3. Всички намерени паспорти са нови - и това между изгорелите метални останки от самолета (отново напомня за събитията на 11 септември - сградите бяха разбити на прах, но у изгорелите тела бяха намерени цели и чисти паспорти - почерка на ЦРУ.

4. Опълченците говорят за странен мирис от идващ от намерените трупове около самолета, който е всичко друго, но не и миризма на изгорели живи хора или поне свежи трупове. Едва ли не знаят за какво говорят.
5. Забележете! 298 човека - колко РОДНИНИ имат те, но досега никой от тях конкретно не са показани по телевизията в такава голяма и опасна за света трагедия. Спомнете си кадрите с роднините от изчезналия малайзийски боинг. Днес единственото оправдание е, уж ги предпазват от нахалните журналисти. Каква геройска загриженост!!!

Забележете, при всяка авиотрагедия какво виждаме първо на нашите телевизори - това не е мястото на трагедията, а роднините на загиналите. Общо взето в течение поне на няколко дни ние наблюдаваме интервюта от роднините на загиналите и психолози работещи с тях. Но какво виждаме в този случай? От момента на трагедията минаха вече дни, а досега нито един тв канал в света не е показал роднините на жертвите. В нито един портал в интернет няма да намерите фотографии на роднините или интервю с тях.
Никъде в Интернет няма да намерите видео или снимки с истерии на близки и роднини на загиналите, което е напълно естествено в такива ситуации.

6. Номерата на двата самолета са почти идентични и се отличават само по една буква - О и D:
- Бордовия номер на полет МН370, изчезнал в март е 9M-MRO.
- Бордовия номер на полет МН17, свален сега е 9М-MRD.

7. Целта на операцията е ЦРУ да обвини за всичко Русия и да започне срещу нея голяма война.
Подробности. Всички без изключение забелязват и говорят за много странните паспорти. Абсолютно нулеви, буквално издадени преди дни. А какво означават холандски паспорти перфорирани с дупки? Така в Холандия бракуват невалидните паспорти. Защо тези паспорти са намерени в пътниците на злополучния Боинг?

8. Всички фейсбук профили на загиналите в боинга са направени наскоро в един и същи ден?!

Ето още един факт:
Спомняте ли си още когато на 18-ти март изчезна Малоазийския боинг, някой в ефир беше казал, че скоро боингът ще изплува и така ще изплува, че ще бъде използван за провокация срещу Русия?..

Автор: Александър Жилин - http://ai-zhilin.livejournal.com/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цял свят разбра провокацията срещу Русия....Само нашите платени американски ГЪЗОЛИЗЦИ ..НЕ....?!АБЕ ,ТЪПАКО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е АМЕРИКА...СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ,А МОЖЕ ПРОСТО ДА СЕ "ИЗПАРИШ"...БЕЗ ДА СИ РАЗБРАЛ. НИЩО,ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СКАПАН " ЖИВОТ"....!

04.08.2015 23:42:47

Han Krum

E i kakvo ako vsichko tova e vyarno? Celta opravdava sredstvata, vsichko e opravdano za da bade unistojena imepriata na zloto Rusia. Mrasni ruski kopelenca, navsiakade sa, dneska styah da bia edno rusko laino na nashti more.

31.07.2014 17:32:33

GAMALIIL

" MURTVESHKI TANC ", ROMAN OT BERNHARDT KELLERMAN. EVANGELIE OT JOANA GLAVA OSMA/8/

22.07.2014 23:15:42

Малайзийският "Боинг -777"- застрахован в случай н

20.03.2014 г. ...Американската компания Freescale Semiconductor потвърди, че на борда на самолета (изчезналия малайзиски Boeing 777) са летели 20 нейни служители... Компанията се занимава с производство на чипове и електронно оборудване . Американски медии твърдят, че тя изпълнява повече военни поръчки. По-специално, компанията е специализирана в разработката на технологии, които могат да направят самолетите невидими за радарите, а изчезналите служители са били специалисти именно в тази област. Нещо повече, няколко дни преди полета от Куала Лумпур в американското патентно бюро постъпва изключително интересна молба за регистриране на изобретение. В нея се описва технология, позволяваща на обектите да станат "невидими". Четирима от изобретелите, фигуриращи в молбата за патент, са били на борда на малайзийския самолет... И още един странен детайл - предполага се, че собственик на американската компания е инвестиционният фонд Blackstone Group. Същият този фонд е взел под аренда Световния търговски център в Ню Йорк малко преди кулите-близнаци да бъдат разрушени от терористи..." (със съответната застраховка) 21 юли 2014 "Малайзийският "Боинг -777" (вторият) е бил застрахован в случай на военни действия за 97,3 милиона долара

22.07.2014 10:50:11

Анонимен

11 юли 2014 "Командването на украинските въоръжени сили твърди, че разполага с "неприятна изненада" за тежковъоръжените сепаратисти, които са се окопали в Донецк – най-големия град в Източна Украйна с население от 900 хиляди души, без да разкрива конкретни детайли от плана..."

22.07.2014 10:37:41

Анонимен

11 юли 2014 г. "...Командването на украинските въоръжени сили твърди, че разполага с "неприятна изненада" за тежковъоръжените сепаратисти, които са се окопали в Донецк – най-големия град в Източна Украйна с население от 900 хиляди души, без да разкрива конкретни детайли от плана..."

22.07.2014 10:34:29

Анонимен

Хайде сега! Тия глупости ги пише под различни имена на "автори" в поне 10-12 сайта... Началното IP сигурно е на адреса на КГБ (пардон, то не съществува...).

22.07.2014 10:12:17

Анонимен

БОЛНИ МОСКОВСКИ МОЗЪЦИ ! АКЪЛ ЗА ДРУГО НЯМАТ, НО СА МАЙСТОРИ НА МЪРСОТИЙТЕ, САМО ЧЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА ОТДАВНА ПАДНА И ТЕЗИ ИЗМИСЛИЦИ НЕ ВЪРВЯТ ! СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ВСИЧКО, А НАКРАЯ И ПОРОБЕНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ, КАТО "ИМПЕРИЯТА на ЗЛОТО " СЕ РАЗПАДНЕ И УНИЩОЖИ !

21.07.2014 20:53:44

Анонимен

Боже! Това пък каво беше?! Че целта на взривяването на Боинга е да се обвини Русия, стана ясно и на децата. Но чак пък такива маневри?!

21.07.2014 18:52:36

GRN

Пропуснахте да кажете, че пътниците от първия боинг са били тайно прехвърлени във втория боинг, но всъщност не те - а техни клонинги-зомбита, но с променено ДНК съответстващо на пътниците от първия боинг. А те пък сеге си пушат пурите на Варадеро, откъдето не искат ни да се върнат, ни да се обадят. Освен ако е за връщане в Москва...

21.07.2014 15:15:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.