• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предглед на печата

Предглед на печата

/КРОСС/ "ДАНС влезе в Неделино - едни вземали пари от Испания, други от София, без да са стъпвали там". Това е водещото заглавие на "24 часа". Става дума за съмнителни трудови договори, благодарение на които , жители на община Неделино получавали обезщетения за безработица.

Петролът тръгна надолу, цените на горивата ще падат и у нас с известно закъснение, пише в рубриката "наблюдател" вестник "Сега". "Горивата дърпат инфлационния дявол за опашката", пише още в коментара.

"Христо Стоичков събра ЦСКА и "Левски", пише "Труд" по повод представянето на автобиографичната книга на футболната ни легенда. Трима президенти и столичният кмет са били на презентацията на книгата, заедно с куп олимпийски и световни шампиони при Камата.

Вестник "Сега" помества снимка на Христо Стоичков с Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев.

"Ще предоставим на бизнеса 120 иновативни разработки", обещава в интервю за "24 часа", председатлят на Българската академия на науките академик Юлиан Ревалски. Той уверява, че в спора с метеоролозите няма скандал и няма политика.  "Наличието на учени е част от националната сигурност", подчертава академикът.

"Труд" разказва за ремонт на пътя в Бургаското село Желязово, иницииран от жителите. "400 души сами си ремонтираха пътя", пише вестникът. Участвали както деца на по 7 години, така и възрастни на 70.

Определящият се като ляв вестник "Дума" акцентира на първа страница, на предложението на БСП да се дават 6400 лева помощ за млади родители.

И "Земя" извежда идеята на социалистите като водеща за днешния си брой - "6 400 лева помощ за второ дете за работещи и социално осигурени родители".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.