• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Нагъл хотелиер загради плажа в Китен

Нагъл хотелиер загради плажа в Китен

/КРОСС/ Нагъл хотелиер загради Южния плаж в Китен в разгра на сезона, пише възмутен читател на бургаския сайт Флагман. Стоил Николаев отишъл на почивка в курорта със своята приятелка. Останал обаче неприятно изненадан, след като се оказало, че за тях няма място на ивицата, дори и ако си платят плажните удоволствия като чадър и шезлонг.
Двамата били брутално изпъдени от едър бабаит, въпреки огромното свободно пространство на изключителната държавна територия. Нашият читател останал особено възмутен от поведението на „пазача", който в прав текст му заявил, че не могат да лежат на това място, тъй като „руснаците се страхували да не плъзнат зарази".
„През изминалата седмица бяхме на почивка с приятелката ми в Китен. Решихме да отидем на така нареченият Южен плаж. Забелязахме в едната част на плажа доста голямо свободно пространство. Настанихме се под един чадър и както обикновено, зачакахме да дойде служител, за да си платим чинно таксата от 6 лв. Какво бе учудването ни обаче, когато дойде едър здравеняк, който с доста нагъл тон ни обясни, че трябва да напуснем. Попитах го защо, при положение че има толкова свободни места около нас и реално целият квадрат, както се вижда от снимките, е празен. Оказа се, че тази част на плажа била „запазена" от местен хотелиер за руските му гости и те щели да се „сърдят", ако видели българи да лежат на техния плаж. Притеснявали се да не плъзнат зарази, ако българи лежат на ТЕХНИЯ ПЛАЖ. Попитах го: „Ние да не сме прокажени", а той още по-нагло ми каза веднага да се махаме. Опитах се да обясня, че плажовете са изключителна държавна собственост и никой не може да си „запазва" каквото и да било още по-малко чужди граждани, той започна да ме заплашва и да говори, че ще „видя какво ще стане, ако веднага не се махнем" и т.н. Предпочетох да не се занимавам с разни дебили, тъй като се сетих за случая с възрастна женица на същия плаж който прочетох във вашия сайт. Тя беше изхвърлена като мръсно коте, защото е решила да отиде да почива на явно руското, а не българско черноморие. Ето защо просто догодина ще съм един от стотиците хиляди българи отишли в Бодрум или Закинтос и ще оставя жалките, безмозъчни хотелиери да се чудят защо са фалирали?!?!?!?!?!", пише възмутеният Стоил Николаев.
Припомняме, че плажовете са изключителна държавна собственост и концесионерите не само нямат право да ги заграждат и да не допускат летовници там, но по закон са задължени да осигурят зони за достъп, свободни от платени чадъри и шезлонги.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да се направи проверка от общината в Китен.

02.08.2015 13:10:04

Драганов

Е, голяма работа! Ще й накривите шапката на министър Ангелкова. Докато този човечец ходи на плажа в Китен, министърката ходи на "делово посещение" в Португалия за няколко дена. Дали някой е виждал жив португалец дошъл на туризъм в България? Тогава задайте си въпроса защо министърката ходи в Португалия, докъдето нямаме дори и преки самолетни линии? Изберете си някой от следните отговори: 1. Отива на шопинг, тъкмо ще разгледа и Лисабон. 2. Иска да огледа посолството, за да се уреди за посланик там, щото за Мадрид не й се получава. 3. Уредила си е среща с Антонио Лопес, при който да се отбие пътем в Испания, защото много се харесвали. 4. И трите.

01.08.2015 16:23:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.