• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Плевнелиев скочи на Румен Радев, бил популист и лидер на опозицията

Плевнелиев скочи на Румен Радев, бил популист и лидер на опозицията

/КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев разкритикува президента Румен Радев за забавянето на подписването на указа за освобождаване на главния секретар на МВР Младен Маринов.
Плевнелиев определи президента Радев като президент популист и лидер на опозицията, който се бори за народната любов, която в същото време била вредна за България и добра за него. В ефира на Нова Плевнелиев оцени сблъсъка между държавния глава Румен Радев и премиера Бойко Борисов като "сериал между двама силни генерали", при който премиерът се е оказал по-мъдрия.

Двамата трябва да си помагат, за да може България да върви напред, посочи той и добави, че все още не е дошла голямата битка на президента Радев.

Плевнелиев уточни, че премиерът Борисов има правото да поиска оставките, на когото поиска и трябва да носи отговорност затова. Новият регионален министър Петя Аврамова трябва да провери добре ли е направен ремонтът на пътищата, да провери договорите за строителство, проекта и изпълнителя по договора. Регионалният министър не може да стои просто така и при един голям инцидент да си каже голяма работа, тълкува Плевнелиев.

Той добави, че предстои голяма работа - трябва да се сключат нови рамкови договори и да се погледнат други участъци от пътната мрежа в България, освен този край Своге, на който при тежката катастрофа от 25 август загинаха 17 души, а 21 бяха ранени.

Плевнелиев призова държавата да бъде съдник и възложител в качеството на изпълнените проекти.
"Когато се управлява народната пара, няма какво да се крие, защото хората искат отчетност и прозрачност", смята експрезидентът, Той обави, че пълната ревизия е част от елементарната процедура, с която да се гарантира, че инвестираните пари са инвестирани в добре свършена работа.

Снимка Архив

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Що ни занимавате с тая пръдня Синьопичкин?

23.09.2018 18:26:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.