• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” ще разлюлее Варна на 6 октомври и Пловдив на 7 октомври!

“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” ще разлюлее Варна на 6 октомври и Пловдив на 7 октомври!

/КРОСС/ Трите най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“ ще гостуват във ВАРНА и ПЛОВДИВ с “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3”. Повече от 150 танцьори, музиканти и певици ще разлюлеят Дворец на Културата и спорта във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ от 19.30 ч. и зала С.И.Л.А. в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ, пак от 19.30 ч. С изключително богата, разнообразна и пъстра фолклорна програма съставите ще премерят сили на една сцена, редувайки изпълненията си.

                     

За финал - всички заедно ще се хванат на шопско хоро. Очаква се фолклорният празник да продължи повече от два часа, а на сцената ще се сменят костюми и изпълнения от различните фолклорни области на България. По всичко личи, че предстои най-ритмичната и  вълнуваща нощ за ценителите на българският фолклор. “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” бе представена в София през май тази година с огромен успех и напълно разпродадена зала седмица преди датата.

                     

Билетите за НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3 във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ и в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ се продават с пълна сила. Цената им е от 15 до 35 лв. (според мястото в залата). Можете да ги намерите он лайн в системата на Ticketportal.bg, в книжарници Booktrading, бензиностанции ОМВ и   Office1Storestore в цялата страна. Още места, на които могат да се закупят:

Каси във ВАРНА:

Билетна каса на Дом на Културата и спорта - Варна

Купи билет за Варна от ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук - тук.

Каси в ПЛОВДИВ:

Билетна каса MaskArt в Дом на културата “Борис Христов”, Музикален магазин на ул. Отец Паисий №3 и от партньорите: http://ticketportal.bg/pmiesta.asp#104360

Купи билет он лайн oт за Пловдив от ТУК.

Събитието във фейсбук е тук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.