• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Светослав Глосов: Каквото можах, направих за АПИ

Светослав Глосов: Каквото можах, направих за АПИ

/КРОСС/ Оставката ми беше приета - каквото можах, направих за АПИ. Това каза на брифинг в Министерски съвет председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов, който по-рано днес подаде оставка по искане на премиера Бойко Борисов."Трудностите, които бяха създадени в началото на годината с продажбите на електронни винетки, доведоха до доста неприятни моменти. След разговора, който проведохме с премиера Бойко Борисов, прецених, че трябва да се поеме по-голяма отговорност от тази от миналата седмица. Считам, че аз нося повече отговорност, така че депозирах своята оставка, която беше приета. Нищо лошо към премиера, напротив, той постъпи както трябва", коментира той.

Инж. Глосов посочи, че каквото се могъл, е направил за АПИ.

"Благодаря на екипа, с който съм работил, както и на екипа на МРРБ. Нищо лошо към премиера", каза още вече бившият шеф на АПИ.

Министърът на регионалното развитие Петя Аврамова допълни, че премиерът Бойко Борисов остро е разкритикувал проблемите с въвеждането на електронната система за таксуване и е поискал поемане на отговорност.

"Работим да окомплектоване УС на АПИ така, че да няма сътресения за работата на агенцията. Предстои ни много работа", обясни тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

T.e. НИЩО - толкова си можеш! А Дончо колко може, и той ли толкова?

13.01.2019 21:02:22

Анонимен

Този петел направи каквото можа за себе си.Също като Лазар Лазаров Лаборантчето.Само не разбрахме в АПИ,защо още държат Дончо Атанасов Кампютъра.Този гений на съвременните технологии ли ще оправи системата с винетките?Нали той беше с Лазаров в далаверите за Марица?Повдигнаха му обвинение и за Своге?Служителите на АПИ знаем,че в основата на всички далавери е и Правния директор-Ивайло Иванов-нагласени поръчки,анекси..докога?Кой го пази?

13.01.2019 06:58:21

Анонимен

Вместо Петя Аврамова и тя да бъде освободена за да я спасят изгоряха бушоните .

10.01.2019 17:04:57

Анонимен

Направих каквото можах!?

09.01.2019 21:39:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.