• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Прокуратурата разгроми битовата престъпност: Конфискува 7 кубика дърва, 4 литра ракия и 20 кила арпаджик

Прокуратурата разгроми битовата престъпност: Конфискува 7 кубика дърва, 4 литра ракия и 20 кила арпаджик

/КРОСС/ Нов грандиозен успех отбеляза Прокуратурата в борбата с битовата престъпност. При ръководена от Окръжната прокуратура в Стара Загора специализирана полицейска акция в две села - Хан Аспарухово и Братя Кунчеви, бяха проверени 77 души и 24 къщи.

Конфискувани бяха 7,2 куб. метра дърва за огрев (б.р. в цифрово изражение близо две каруци) без контролна горска марка и документ, доказващ законния произход на дървесината, 140 къса цигари и 4,6 л. алкохол, без акцизен бандерол. Образувани са 9 проверки за извършени престъпления.

Съобщението за този епохален разгром над битовата престъпност беше публикувано в официалната страница на прокуратурата на адрес https://www.prb.bg/bg/opsz/news/pressobsheniya/pod-rykovodstvoto-na-okryjna-prokuratura-stara-183-3.

Акцията е проведена в петък между 9 и 14 часа. Тогава е качено и прессъобщението на прокуратурата, но то е без точните измерители на успеха.

Местни медии обаче качиха конкретните цифри от акцията.

Регионалните сайтове информират и за други грандиозни успехи в борбата с битовата престъпност. burgas24 информира, че служители от Районно управление - Айтос са установили извършителя на кражбата на 20 кг арпаджик от склад за селскостопанска продукция в село Тополица, общ. Айтос, собственост на 39-годишен мъж от селото. Това е 52-годишен криминално проявен мъж от село Градец, общ. Котел, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия арпаджик.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Тия па

Бати смешниците.

24.02.2020 17:28:10

Анонимен

КРИЗИСЕН ДЖИПАР. ОБИКАЛЯ И ВИКА НА ВСЕКИ МЕГДАН, ЧЕ НЕ Е КОРУМПИРАН. А НАШИЯ ХРАБЪР БОРЕЦ С ПРЕСТЪПНОСТТА ФАНАЛ ДВАЙСЕТ КИЛА АРПАДЖИК, ХВАЛА! Обикаля цял ден г-н Борисов и на всеки мегдан вика по три пъти, че не е корумпиран, в типичния си мутренско – махленски заповеден стил, от който умират мозъчните клетки на клетия жител на ре-публиката. … КРИЗИСЕН ДЖИПАР. ОБИКАЛЯ И ВИКА НА ВСЕКИ МЕГДАН, ЧЕ НЕ Е КОРУМПИРАН. А НАШИЯ ХРАБЪР БОРЕЦ С ПРЕСТЪПНОСТТА ФАНАЛ ДВАЙСЕТ КИЛА АРПАДЖИК, ХВАЛА!Когато излязат действителни данни за извършени престъпления, корупция, търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение от организирана политическа партия в условията на рецидив, нашият храбър борец с престъпността по поръчка, резко отсъства. Фанал е двайсе кила арпаджик и седем кубика дърва, хвала! … Няма как да пропадне държава, в която, даже и любовницата на премиера е емигрирала. Георги Дренчев

23.02.2020 19:38:15

Анонимен

Надяваме се, че заглавието е в кавички...

23.02.2020 17:56:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.