• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Меркел: Ако еврото се провали, Европа ще се провали

Меркел: Ако еврото се провали, Европа ще се провали

/КРОСС/ Германският канцлер Ангела Меркел за пореден път предупреди, че ако „еврото се провали, Европа ще се провали".
Меркел призова за компромис в момент, в който Гърция е изправена пред тежка криза поради провала на преговорите с нейните кредитори.
„Ако тази способност да бъдат намерени компромисите бъде изгубена, Европа е изгубена", каза германският канцлер по време на обръщението си по повод 70-годишнината от основаването на нейната партия Християнски демократичен съюз и добави „ако еврото се провали, Европа ще се провали".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бульо, няма да се провали Европа, а ще се осъзнае и ще се вземе в ръце.

29.06.2015 21:14:17

Анонимен

обамката сега се кефи а баба меркел да му сърба попарата която забъркаха заедно

29.06.2015 17:26:53

Анонимен

Депозитите в банките, превръщат в заложници гръцките граждани, чрез които на гръцкото правителство биват извивани ръцете. Но използването на заложници за постигане на определени цели се нарича тероризъм, следователно ЕЦБ, МВФ и страните кредиторки са терористи – политически и икономически терористи, за които единственото право е правото на силата. С терористи обаче не бива да се преговаря, още по-малко да се отстъпва пред исканията им, защото тогава разрастването на терора е гарантиран. Така че Силата на Правото е на страната на Гърция и гърците имат реален шанс да удържат историческа в световен план победа на страната си над финансовия джихад, плъзнал като смъртоносна чума от САЩ към целия свят, най-голям проводник на който е ЕС и неговите финансови институции. Този финансов екстремизъм безспорно е баща и майка на всички други екстремизми (Украйна, близкия Изток, Африка), следователно войната на гърците безусловно може да се нарече Свещена! Кръстоносният поход към Содом и Гомор в 21 век тръгва от Атина, а което е тръгнало оттам, все далече е стигнало. Като Демокрацията и Православието например.

29.06.2015 16:55:35

Краси

Най-накрая Меркел разбра, че Европа в обречена. За това най-голям принос имат САЩ, ето това още не е разбрала. Не Русия е причината за провала на Европа, а именно САЩ.

29.06.2015 16:30:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.