• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната на 18 ноември

Предстоящи събития в страната на 18 ноември

/КРОСС/ *** София

От 9.30 ч. в зала „Сердика" в София Хотел Балкан ще се проведе дискусионен форум „Да извадим успеха от анонимност".

От 10.00 ч. в централата на КНСБ в залата на 11-тия етаж Институтът за синдикални и социални изследвания на КНСБ ще представи последните си данни за потребителските цени и издръжката на живот в България.

От 10.00 ч. в БТА ще се проведе пресконференция на Центъра за защита правата в здравеопазването, Пациентски организации „Заедно с теб", Сдружение за развитие на българското здравеопазване и Дара хелп.

От 11.00 часа кметът Йорданка Фандъкова ще провери изграждането на нова сграда за разширение към 64 Основно училище „Цар Симеон Велики".

От 11.30 часа - 17 състав на Софийски градски съд ще заседава срещу Кръстин Кацаров.

От 13.00 ч. 30-ти състав на Софийски градски съд ще заседава срещу бившия депутат Илия Илиев и Иван Тодоров за купуване на гласове.

От 18.30 ч. в галерия „София" на Столична библиотека пътешествениците Маги и Цветин от "Вълшебния керван" ще открият своята фотоизложба "Картини от Един свят", посветена на племенните култури.

От 19.00 ч. в Американския център ще се проведе вечер на американските индианци.

От 19:00 в InterContinental Hotel София ще бъде представено проучването „Жените в корпоративна България" организирано от Сдружението „Дамски форум" по случай 10-годишнината от създаването му.

От 19.30 ч. в зала „България" Нов симфоничен оркестър открива 29-ия си сезон.

От 19.30 ч. в „Нов театър" - НДК ще бъде представена постановката „Голямото влизане".

От 20.00 ч. в зала 1 на НДК ще се проведе „КОНЦЕРТ НА 8 РОЯЛА".

*** Варна

От 13.00 часа с мач при мъжете между ВВМУ „Н. Й. Вапцаров" и Техническия университет в базата на Медицински университет - Варна ще започнат състезанията по волейбол.

От 18.00 ч. ще се проведе благотворителен концерт в Grand Mall.

*** Горна Оряховица

От 14.00 часа, "Зонта клуб" - Велико Търново ще бъдат дарени книги на "Аз съм" на Общинска библиотека - Горна Оряховица.

*** Добрич

От 11.00 ч. на 4 ет. в Хирургическия корпус (при рисунката на щъркела) за поредна пета година в чест на Световния ден на недоносените, Отделение по Неонатология при „МБАЛ - Добрич"АД ще отвори врати и посрещне своите най-малки и вече пораснали пациенти.

От 11.45 ч. във ФСГ „Васил Левски" ще се проведе неформално обучение на тема „Безопасен интернет".

*** Кюстендил

От 09.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще започне делото по жалби срещу решение на ОИК - Кюстендил за определяне на общинските съветници от провелите се местни избори на 27 октомври. - отразява Венцеслав.

От 11.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще започне делото по жалба срещу решение на ОИК - Дупница за избор на кмет на Община Дупница. - отразява Венцеслав.

От 13.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще започне делото по жалби срещу решение на ОИК - Дупница за определяне на общинските съветници от провелите се местни избори на 27 октомври. - по телефона.

От 14.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе заседание на Общински съвет - Кюстендил. - отразява Венцеслав.

*** Пловдив

От 9.30 ч. в зала 1 Апелативен съд - Пловдив ще разгледа дело по протест на Окръжна прокуратура - Хасково срещу присъда на Н. П. от 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 100 000 лева.

От 10.30 ч. в 2 зала Окръжен съд - Пловдив ще проведе дело срещу подсъдимия Йордан Гр., затова че е нарушил правилата за движение по пътищата и при маневра по непредпазливост е причинил смъртта на пешеходеца Й. О.

От 11.00 ч. в хотел Империал Пловдив заместник-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева ще открие в дискусия Клуб Investor „Агробизнес 2020".

Ог 15.00 ч. Районен съд Пловдив ще разгледа дело срещу подсъдимия Кристиан К. за това, че спомогнал за извършване на престъпление.

*** Стара Загора

От 10.00 часа до 16.00 часа във военно формирование 48430 - Стара Загора ще се проведе Ден на отворени врати.

От 11.00 ч. във фоайето на Оперен театър ще се проведе опера за бебоци „Фа Сол Ла се забавлява".

От 17.30 часа в Зала „П. Р. Славейков" на Община Стара Загора ще се проведе обществено обсъждане на предложението за промяна в предназначението на съществуващ дългосрочен общински кръг.

От 17.30 часа, в залата на Превантивно- информационния център по зависимости към Общински съвет по наркотични вещества - Стара Загора ще се проведе дистанционна секция на Шестия международен научен форум „Интегративни подходи за превенция на зависимости при младежи и в условията на цифровизация", който е организиран от Южния федерален университет и Академията по психология и педагогика с
подкрепата на правителството на Ростовска област, Русия.

От 18.00 ч. в РБ „Захарий Княжески" ще бъде представен новият роман на Нидал Алгафари „Рано или късно".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.