• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 16 януари

Предстоящи събития на 16 януари

/КРОСС/ ***
София
От 14.00 часа на „Дондуков", 2 президентът Румен Радев ще се срещне с представители на Висшия адвокатски съвет.


***
София
От 9.00 ч. ще се проведе редовното заседание на Народното събрание.

***
София
От 11.30 ч. в Народното събрание ще бъде открита изложба.

***
София
От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерския съвет.

***
София
От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерски съвет ще бъде представен Доклада на ОИСР за корпоративното управление на държавните предприятия в България.

***
Пекин.
Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова заминава за Пекин, където ще се проведе 17-та сесия на българо-китайската Междуправителствена смесена комисия за икономическо сътрудничество.

***
София
От 9.30 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Петко Стоянов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе дело срещу Мирослав Цочев и Ивалин Йотов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу бившия здравен министър Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова за безстопанственост в особено големи размери.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание по делото срещу Славчо Станчев и Детелин Георгиев за изнудване.

***
София
От 11.00 часа Специализираният наказателен съд ще заседава по делото срещу Светогор Денев, Радослав Радев и Ивайло Георгиев за рекет.

***
София
От 12.00 часа пред Посолството на Република Германия ще се проведе протест в защита на българското дете, отнето от социалните служби в Германия.

***
София
От 13.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу Добрин Синигеров и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу Андрей Захариев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.00 ч. 30-ти състав на Софийски градски съд ще заседава срещу бившия депутат Илия Илиев и Иван Тодоров за купуване на гласове.
***
София
От 11,30 ч в Музея на спорта на Националния стадион "Васил Левски" ще се проведе церемонията по награждаването на най-добрите състезатели за 2019 година на Обединен спортен клуб „Левски".

***
София
От 16.00 часа във фоайето на МВР ще бъде проведена церемония по награждаване на Спортната асоциация на МВР за 2019 г.

***
София
От 18.00 в Мраморното фоайе на Столична библиотека с мултимедийна презентация ще бъде открита документалната изложба "141 години от създаването на Българския военноморски флот след Руско-турската освободителна война" /щрихи в дати и снимки/.

***
Асеновград.
В 11.00 часа на 3-тия етаж в сградата на общината ще се проведе брифинг на тема проект за бюджет на община Асеновград и инвестиционна програма за 2020 г.

***
Благоевград
От 15:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски" ще се проведе тържествена церемония за връчване на дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата, дипломирани през 2019 година.

***
Горна Оряховица.
От 18.30 часа в НЧ „Напредък-1869" Драматичен театър - Ловеч представя пиесата „Испанска афера" по Жорди Галсеран. С участието на Калин Врачански, Николета Малчева, Богомила Николова и др

***
Добрич
От 9.30 ч. в ДГ № 8 „Бодра смяна" ще се проведе куклен спектакъл „Топла приказка от сняг" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич
От 10.00 часа, в голямата заседателна зала на Община град Добрич, ет. 2 ще се проведе информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2020".

***
Добрич
От 10.45 ч. в Художествена галерия - Добрич ще се проведе работилница за въображение .

Добрич
От 15.00 ч. в концертната зала на Младежки център ще се проведе прожекция на филма „Вчера си е за вчера" по повод Световния ден на Бийтълс.
***
Добрич.
От 16.00 ч. в сградата на Община Добрич в голямата заседателна зала ще се проведе публично обсъждане на проекта на бюджет за 2020 г.

***
Добрич
От 17.30 ч. в Художествена галерия - Добрич ще бъде представена изложба на Андрей Кулешов „Живопис и рисунки от България 1984-1987".

***
Казанлък
От 16.00 часа ще бъде открита фотоизложбата „Открий ме" на деца и младежи от центровете от семеен тип в Казанлък в Културно-информационния център.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на читалище „Братство" ще бъдат отбелязани 81 години от рождението на поета Биньо Иванов

***
Пловдив
От 9.00 ч. с поклонение пред паметника на капитан Бураго в Дондуковата градина ще започне отбелязването на 142-ата годишнина от Освобождението на Пловдив.

***
Пловдив
От 10.00 ч. Районен съд - Пловдив ще проведе заседание по делото срещу Кристиан К.

***
Пловдив
От 10.30 ч. Апелативен съд - Пловдив ще разгледа дело ВНОХД №600/2019.

***
Пловдив.
В 11.00 часа, в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Иван Бояджиев - Дядя Ваня. Той ще обяви програмата си за организирането на престоящи протести. Ще обяви и учредяването на Сдружение с нестопанска цел.

***
Пловдив
От 11.00 часа в Аулата на Аграрен университет на ул. „Менделеев" № 12 започва Национална конференция „Растително здраве - нови заплахи и превенция".

***
Пловдив
От 14.00 ч. Районен съд - Пловдив ще заседава по делото срещу Виолета Т. и Васил Г.

***
Сливен
От 11.00 часа в библиотека „Зора" ще бъде представена документална изложба посветена на Дамян Дамянов

***
Стара Загора
От 18.30 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще се проведе прожекция на филм от София МЕНАР Филм Фест 2020.

***
Хасково.
От 17.30 в зала „Хасково" ще се проведе обществено обсъждане на проекта за бюджет на Общината за 2020 г.

***
Шумен.
От 9.30 часа в Окръжен съд ще се проведе заседание по делото „Хитрино". То ще продължи с огласяване на материали по делото, което започна от предходното заседание, като по- късно се очакват пледоариите на прокурора и адвокатите на частните обвинители

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.