• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 15 януари

Предстоящи събития в страната за 15 януари

/КРОСС/ *** Бернис/Египет

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в официалното откриване на новата военноморска база „Бернис“ на брега на Червено море в Египет.

*** София

От 09.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Стефан Гевгелийски и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 09.00 ч. започва деветата сесия на 44-ото Народно събрание.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Попов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Христон Митев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Иван Христов за лично укривателство.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Веселин Денков и Иво Масларов за изнудване.

От 10.30 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Николай Кадийски и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 ч. Общественият съвет към Комисия по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите ще проведе заседание във връзка със ситуация относно Закона за социалните услуги и приемане на становище.

От 11.00 часа в Мраморното фоайе на партера в сградата на Столичната библиотека поетът Георги Константинов, носител на Националната награда за литература и изкуство „Гео Милев“ за 2007 г., ще открие документалната изложба „Човека преди всичко”, по повод 125 години от рождението на Гео Милев.

От 11.30 часа в Информационен център „София – евростолица на спорта“ ще се проведе пресконференция за възможностите на Витоша за спорт, туризъм и отдих.

13.00 часа Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Хованес Манукян и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.00 часа Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Добромир Момчилов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание по дело срещу Атанас Спасов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

В Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе интерактивна изложба „Самоличност“.

От 14.30 ч. в Комисията по външна политика ще се проведе блиц-контрол с министър Екатерина Захариева.

От 18.30 ч. в Литературния клуб на библиотеката ще се проведе първата литературна инициатива на Столична библиотека за 2020 г.

От 18.45 ч. в Дома на киното в София Посолството на Азербайджан организира прожекция на филма „Старият град“.

*** Бургас

От 18.00 часа в зала "Петя Дубарова" на Културен център "Морско казино" в Бургас ще се състои обществено обсъждане на Бюджет 2020.

*** Благоевград

От 11.00 часа в Трето ОУ „Димитър Талев“ на бул. „Св. Св. Кирил и Методий № 13 ще се състои официална церемония по откриване на обект „Трето ОУ „Димитър Талев“.

*** Варна

От 18.00 часа в Галерия ще бъде представена новата изложба на варненският художник Иван Димитров – Вака.

*** Видин

От 11.00 ч. в залата на Общинския съвет ще се проведе обществено обсъждане на проекта за бюджета на Община Видин.

*** Враца

От 19.00 ч. в камерна зала на ДКТ ще се проведе поетичния спектакъл „За светлото, което бе“.

*** Добрич

От 13.50 ч. в Основно училище „Христо Ботев“ ще се проведат образователни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

*** Кюстендил

От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе съвещание на кметовете и на кметските наместници.

*** Ловеч

От 17.30 ч. в кино „Космос“ в Ловеч Общината организира премиера на новия български игрален филм „Живи комини“.

*** Пловдив

От 10.30 ч. в зала № 10 Районен съд – Пловдив ще заседава по делото срещу Христо П., срещу когото е повдигнато обвинение, че на публично място е проявил изключително жестокост към куче.

От 11.00 ч. в зала № 11 Районен съд – Пловдив ще заседава по делото срещу Николай Г., обвинен, че е подбуждал другиго към убийство на лицето Петър С.

От 13.30 ч. в зала 7 Районен съд – Пловдив ще заседава по делото срещу подсъдимите Милко Д. и Радослав К. за палеж на лек автомобил.

*** Стара Загора

От 09.00 ч. в зала „П. Р. Славейков“ на Общинска администрация ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет – Стара Загора.

От 13.30 ч. в къща музей „Гео Милев“ ще бъдат отбелязани 125 години от рождението на Гео Милев.

От 18.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „З. Княжески“ ще се проведе среща с алпиниста Атанас Скатов.

*** Шумен

От 09.30 часа зала 2 на Областна администрация-Шумен областният управител проф. Стефан Желев свиква втора работна среща за координиране на необходимите действия във връзка с предстоящото спиране на водата за извършването на планирани ремонтни действия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.