• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/ ***
София.
В столичния храм „Св. София - Премъдрост Божия", Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит ще възглави Заупокойната св. Литургия и опелото на бившия Западно- и Средноевропейски митрополит Симеон. Богослужението ще започне от 09.00 часа. Опелото на митрополит Симеон ще започне от 11.30 часа.

***
София.
На 28 април в Софийски градски съд бяха внесени документите за регистрация на политическа партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност" (ДОСТ). Поради големия обществен интерес делото ще бъде публично разпределено пред журналисти от 10.00 часа в 15 кабинет.

***
София.
От 11.00 часа в централата на ДСБ ще се проведе пресконференция на Демократи за силна България и народните представители от Гражданския съвет на РБ на тема „Предложението на МФ за изменения в КСО".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА пресконференция ще дадат Медицински център по интегративна медицина и Центъра за защитата на правата в здравеопазването.

***
София.
От 14.30 часа в сградата на Народното събрание на кръстовището на булевардите „Цар Освободител" и „Княз Дондуков" (входът е откъм „Дондуков") ще бъде внесена подписката за пряко допитване до народа - Референдум 2016, инициатива на Веселин Марешки.

***
Антон.
От 17.30 до 18.30 часа в офиса на ГЕРБ-Антон на бул. „България"№11, общинските съветници Тодор Александров и Георги Лазаров ще разговорят с жителите от Антон.

***
Варна.
В храм „Св. Николай Чудотворец", Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски Митрополит Йоан ще отслужи Пасхална света литургия.

***
Варна.
От 12.00 часа в сградата на Варненска и Великопреслвска св. митрополия, ще се състои пресконференция във връзка с провеждането на Великденски лекоатлетически крос под надслов „Великден с децата на Варна".

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в парк „Никола Габровски" (лозето на Никола Габровски) ще се проведе митинг на БСП - Велико Търново по случай 125 години от Първа социалистическа сбирка и организирано социалистическо движение в България.

***
Видин.
Oт 10.00 часа в храм „Св. Димитър" ще се състои празнична изложба по повод Великден на детски рисунки. Събитието е организирано от Сдружение „Активно общество" и Видинска Света Митрополия. Участие в изложбата ще вземат детски градини. Децата ще представят и своя празнична програма.

***
Горна Оряховица/с. Поликраище.
От 10.00 часа на откритата сцена в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведат Пролетни дни на културата: „Люлки полюлейки" - пресъздаване на пролетни народни обичаи.

***
Добрич.
От 09.00 часа в малката зала на Общината ще се проведе кметската оперативка.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Концертна зала „Добрич" ще се проведе Великденски концерт на Хор „Добруджански звуци", с който ще бъдат отбелязани и 115 години от създаването на хора.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Окръжен съд ще се проведе първо заседание по делото срещу Николай, Владимир и Иван Карастоянови, обвинени в убийството на Николай Радев - Отвертката, сочен за приближен до Братя Галеви.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в 1 зала на Пловдивския апелативен съд ще бъде разгледано дело по жалба на Йордан Пацев и Петър Пацев срещу присъда на Пловдивския окръжен съд. Йордан Пацев е осъден на 10 г. и 6 месеца, а Петър Пацев - на 10 години лишаване от свобода, за това, че в съучастие са извършили умишлено убийство.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в 10 зала на Пловдивския окръжен съд ще бъде гледано дело срещу Момчил В., обвинен че е пазил и укривал отливки, направени върху вход за карти, които са идентични с тези на използваните в скандинавските държави за автоматизирани бензиноколони, от които може да се закупи гориво с банкови карти, като е съхранявал и информация за съдържанието на платежни инструменти /банкови карти/, съдържаща се в подправени платежни инструменти.

***
Сливен.
От 09.00 часа в зала „Май" ще се проведе сесия на Общинския съвет.

***
Хасково.
От 13.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде народният представител от ВМРО Милен Михов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.