• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/***

Брюксел.

На 29 и 30 юни председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще участва в 22-та Среща на върха на председателите на парламентарни групи на партиите-членки на Европейската народна партия (ЕНП). Форумът ще се проведе в Европейския парламент в Брюксел.

***
София.

В 9:00 часа в зала „Средец" на „София Хотел Балкан" вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще открие кръгла маса на високо равнище „Младежката заетост - предизвикателства и решения".

***

Бургас.

От 12.00 часа, в зала „Компас" на хотел „България" в Бургас, ще се проведе пресконференция с участието на народните представители от ПГ на Коалиция „БСП лява България" Петър Кънев и Атанас Зафиров.

***

Бургас.

В 14:00 часа в залата на Областен информационен център РИОСВ-Бургас се организира информационна среща за представяне на резултатите по проект „Дейности по устойчиво управление на резервати и поддържани резервати в териториалния обхват на РИОСВ-Бургас, поддържащи и възстановителни дейности".

***

Бургас.

От 21.30 часа на открита сцена "Охлюва" ще бъде представен филмът "Searching for Sugarman"

***

Благоевград.

От 17:00 ч. Министерството на отбраната организира обществено обсъждане на актуални въпроси от отбранителната политика и „Програмата за развитие на отбранителните способности на въоръжените сили на Република България 2020".

***
Варна.
От 10.00 часа в зала Пленарна на Община Варна ще се състои публично обсъждане на проектозакон за промени в Закона за съдебната власт и в Конституцията на Република България, организирано от съдиите от Варненския апелативен район. Инициативата за публичните дебати по апелативни райони е по решение на Висшия съдебен съвет и ще бъде с участието на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, с министъра на правосъдието Христо Иванов и с членове на ВСС.

***

Варна.

От 11.00 часа в малък Арт салон на Радио Варна ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Уан-стоп-шоп услуги за устойчива интеграция на граждани на трети държави във Варна", който се реализира от екип на Сдружение „Бизнес Агенция"

***

Варна.

Oт 14.00 до 16.00 ч. в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 в морската столица Народният представител от ПП ГЕРБ - Варна д-р Руслан Тошев ще има приемен ден за граждани.

***

Видин.

От 18.00 ч. Община Видин организира празник по повод международния ден на р. Дунав под надслов „Обединяващата сила на Реката".
Събитието включва музикална програма на сцената на Художествената галерия и пускане на разноцветни балони от кораба „ Балканска принцеса". - не се отразява

***

Габрово.

От 11.00 ч. в Архитектурно-етнографски комплекс "Етър" ще бъде отпразнуван Петровден.

***

Лясковец.

От 08.00 часа ще се проведе празнична Света литургия по случай храмовия празник на манастира - място: манастир „Св.Св. Петър и Павел" в Лясковец. От 19:00 часа ще се проведе Тържествена сесия на Общински съвет-Лясковец - място: заседателна зала на община Лясковец. От 19:30 часа ще се проведе тържествен ритуал и обявяване и награждаване на почетните граждани и заслужилите годишни награди - място.

***

Пловдив.

Oт 10.00 в Дом на културата "Борис Христов", гр. Пловдив Община Родопи организира стартираща пресконференция по проект "Повишаване на професионалната квалификация на служителите в Община Родопи".

***

Сливен.

Oт 11.00 часа Работна среща на тема „Проучване на трафика на деца в общините Сливен и Пазарджик" ще се проведе в зала „Май". Фондация "Партньори - България". Участие в срещата ще вземат посланикът на Република Франция в България Н. Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан и постоянният представител на Франция към Службата на ООН и другите международни организации Ален Биро.

***

Силистра.

От 10.00 часа в Дунавския парк ще се проведе празник, посветен на 29 юни- Международен ден на река Дунав и 145 години Дунавски парк

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.