• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа

Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа

/КРОСС/ Purina ONE ще помогне на семействата, които осиновят котка до Коледа, като осигури храна за първите 3 месеца на котето1 в новия дом

В сезона на добрите дела и благотворителни кампании, Purina ONE подема една по-различна инициатива – да намери дом на котките от приюта на Animal Rescue Sofia.

В кампанията се включват 4 котки, които са готови за осиновяване, а Purina ще осигури необходимата храна за домашния любимец, за да помогне в първите 3 месеца на адаптация в новия му дом.

Кампанията вече стартира през инфлуенсърския профил CatfluencerBG в Instagram и достига по-широка публика благодарение на котарака Ранджи (@randji_cat), победителят в първата академия за котки инфлуенсъри, и котешкото общество, което той активира. За няколко дни от старта ѝ, едно от котенцата в приюта (Мъркан Лапчов) вече намери своите осиновители. 

Нетипичната Коледна активация тръгва от идеята, че животът ни е по-пълноценен, когато имаме до себе си домашен любимец и именно около семейния празник можем да вземем отговорното решение да се погрижим за друго същество, а и за себе си.

Любовта и грижата, на която учат котките, са перфектният подарък за всяко едно семейство, което някога е обмисляло тази крачка, а моментът – повече от подходящ. В оставащите седмици до най-магичния празник, кампанията си поставя за цел да ни убеди именно в това. 

Намирането на любящ дом на колкото се може повече бездомни котки и кучета е кауза, която брандът Purina ONE подкрепя по различни начини, използвайки всяка възможност да направи темата за осиновяването на домашен любимец по-близка до хората.

Purina ONE си партнира с Animal Rescue Sofia, разказвайки истинските истории на котките Зори, Карамела, Мъркан Лапчов, Клео и Рейн, които в момента търсят своите осиновители.

Първото успешно издание на академията за котки инфлуенсъри на Purina One даде и начало на партньорството с НПО партньора и реализира първото голямо дарение на храна Purina One за котките, за които се полагат грижи в приюта.

Спасени от изоставени жилища или след застрашаващи живота им инциденти, котките в Animal Rescue Sofia имат нужда от лекарска намеса и грижа, която да укрепи здравето им и едва след това могат да търсят нов дом. За укрепването помага и храната Purina ONE, благодарение на революционната си формула Bifensis. Тя поддържа здравето отвън и отвътре и само след 3 седмици могат да се усетят видими резултати – котето става по-енергично, подобрява се зрението и храносмилането му, а козината му става по-здрава и лъскава.

Всеки, които има интерес и желание да се включи в коледната кампания на Purina One, може да го направи на профила CatfluencerBG в Instagram.

Важно уточнение - изборът на подходящо семейство преминава през няколко нива на осиновителска процедура, а решението за одобрение на кандидата се взима спрямо най-добрия интерес на животното. Политиката на Animal Rescue Sofia няма аналог в България и цели осигуряването на истински дом за всички спасени от тях котки и кучета.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.