• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Идва нов премиум SUV в средния клас

Идва нов премиум SUV в средния клас

/КРОСС/Младата премиум марка Infiniti подготвя почвата за нов SUV в средния клас, като представи на изложението в Пекин концепт на бъдещия модел. Студията с име QX50 Inspiration е много близко до серийния вариант, който ще бъде показан по-късно като конкурент на луксозни модели като BMW X3, Audi Q5 и Jaguar F-Pace. Японците залагат на традиционния за марката агресивен и изящен асиметричен дизайн. Виждаме типичните за Infiniti белези - емблематична решетка с двойна арка, фарове с форма на човешко око, сърповидна С-колона, къси надвеси и мускулести форми.

Впечатляваща е цветовата гама на интериора - предимно черно и бяло, с нотки на естествения жълтокафяв цвят на кожата. Кокпитът е ориентиран към водача, за да бъде разделена неговата зона от тази на пътниците. Оформлението с четири седалки подчертава желанието на дизайнерите да осигурят максимално пространство за пасажерите, като в средата на задната седалка има и пето място при необходимост. Използвани са различни като цвят и структура кожи за тапицерията, като черната и бялата са съшити с контрастни сребристи конци. Лесни за наблюдение от шофьора монитори в А-колоните показват изображенията, уловени от двете насочени назад камери, които заместват страничните огледала. Малък панел със сензорен екран между предните седалки позволява на пътниците отзад да имат собствен контрол върху климатичната система.

Дължината на концепта QX50 Inspiration достига 4,60 м, просветът е похвално голям като за SUV - 23 см, а каросерията е сравнително ниска - 1,65 м.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.