• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Да си ЕКО дори и на пътя

Да си ЕКО дори и на пътя
"Рамкофарм" модернизира автопарка си с нов електроавтомобил


/КРОСС/ Репортер на Агенция „КРОСС" се срещна с Огнян Радев, собственик на "Рамкофарм", за да ни разкаже част от историята на неговата компания и да ни покаже какъв е начинът да помагаш на хората да са по-здрави.

 

- Г-н Радев, защо решихте да купите електрически автомобил за Вашата компания ?

- Неслучайно "Рамкофарм" избра Sunshine M2, тъй като се стремим да не вредим на хората. Нашата идея е да създаваме екологично чисти продукти, които да подобряват функциите на различни органи и системи на човешкия организъм. Търсим решения на глобалните проблеми и вървим в крак със световните екоизисквания. Всички сме наясно, че не се ли промени нещо в света, климатичните промени ще доведат до екокатастрофа, което от една страна налага и това да караме електрически автомобили. Избрахме да закупим Sunshine M2, защото е перфектното решение за такъв град като София. Той е компактен, лесно може да се паркира в центъра, но най-вече не замърсява въздуха с отровни емисии и не вреди на хората, защото е и безшумен. Вписва идеално и в нашата стратегия за модернизация.

- Какъв път е извървял "Рамкофарм" до момента?

- "Рамкофарм" е на пазара вече повече от 25 години. Изминахме доста дълъг път, развиваме се и с всяка година успяваме да надградим постигнатото от предишната. Сега строим ново предприятие. То ще бъде изградено според всички съвременни стандарти. Ще се влагат енергоспестяващи елементи в унисон с предизвикателствата на века.

- Казахте, че се развивате. Как е позиционирана на пазара "Рамкофарм"? Какви нови пазари се откриват пред Вас?

- Продукцията ни се произвежда в България. Работим на българския пазар, но около 70% от оборота ни и е предназначен за външния. Като част от продуктите ни са позиционирани в страни от Далечния Изток. Стремим се да разширяваме нашата гама продукти. Работим с много чуждестранни клиенти, като създаваме и произвеждаме продукти под техен бранд, но тук в България, като това е добра производствена практика и показва, че произведените у нас фармацевтични продукти и хранителни добавки са конкурентоспособни. Суровините, които се използват са от целия свят, но технологията на обработката и довеждането им до краен продукт са наши. Правят се лабораторни изследвания и се довежда до краен продукт, който се търси в останалите страни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

http://www.cross.bg/mobile/avtomobil-zashtoto-nego-1618832.html#.XfFKUdnYSDY

11.12.2019 21:58:23

Анонимен

https://m.facebook.com/FIONAENERGYGROUP/

11.12.2019 21:58:04

Анонимен

Има вграден линк към сайта на вносителя - Фиона Енерджи Груп

11.12.2019 21:57:10

Анонимен

Знае ли някой какъв е? А кой ги внася?

11.12.2019 21:40:07

Анонимен

Много готин автомобил!!!

11.12.2019 21:37:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.