• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Гръцкото правителство обяви край на приватизацията

Гръцкото правителство обяви край на приватизацията

/КРОСС/ Гръцкото правителство премахва Фонда за управление на гръцкото държавно имущество, с което се слага край на процеса на приватизация, съобщи първата заместничка на министъра на финансите Надя Валавани, цитирана от ТАСС. 

Изпълнявайки предизборните обещания на СИРИЗА и коалиционния партньор „Независими гърци", Валавани е поискала оставката на ръководството на фонда.

Преди изборите Гавриил Аврамидис - депутат от партията „Независими гърци", заяви пред ТАСС, че неговата партия е за ликвидацията на приватизационния фонд и за одит на държавния дълг. „Договорите, довели до разпродажбата на гръцкото държавно имущество, трябва да бъдат проверени", подчерта Аврамидис, като посочи, че при нарушения сделките ще бъдат анулирани.

„Ние сме против това, приватизационният фонд да бъде посредник на разпродажбата на националното богатство", допълни той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Някои си точеха зъбите да гризнат гръцки островчета срещу шарени хартийки.

31.01.2015 16:27:51

Анонимен

Време е да почнат с одържавяването на офшорните фирми и капитали! Офшорните зони са създадени за източване на капиталите от националните юристдикции и съсредоточаването им под юристдикцията на САЩ, ЕУ и НАТО! Представяте ли си какво ще стане, ако поради нужда от финанси за военни цели одържавят всички офшорни капитали и компании в юристдикцията на САЩ, ЕУ и НАТО? Какво ще прави Боко с останалите му едвам скътани 7000 лева? Ами Роско ще трябва да проси с канче пред президенството за да издържа невръстните си синове, в които е инвестирал всичко левово?! Дали като им национализират офшорките Боко, Роско, .... и Ко. ще станат анти-американци и анти-европейци, като СубСидеров?

31.01.2015 13:19:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.