• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Сериозно препятствие за "Реал" и чакано зрелище на "Уембли"

Сериозно препятствие за "Реал" и чакано зрелище на "Уембли"

/КРОСС/ Отборът на "Реал" Мадрид е в серия от шест победи и едно равенство в последните седем мача, но го чака едно по-различно предизвикателство - "Аякс". Тази вечер носителите на трофея гостуват на "Йохан Кройф Арена" в първи осминафинален мач от Шампионската лига, а срещата от 22 ч. ще бъде излъчена на живо по bTV Action. Студиото започва в 21:30 ч.

Настроението в испанския лагер е отлично и по всичко изглежда, че кризата е преодоляна. През уикенда "Реал" победи с 3:1 градския си съперник "Атлетико" и се изкачи на второто място в Ла Лига, като вече е на шест точки от лидера "Барселона".

За разлика от възходящото развитие на съперника си, "Аякс" играе колебливо в местното първенство. Сред незадоволителните резултати на гранда от Амстердам е тежката загуба с 2:6 от "Фейенорд". Въпреки това, когато говорим за европейска сцена холандците имат с какво да ни изненадат.Реал" има 13 трофея в турнира, а "Аякс" е с 4. Това ще бъде 13-и сблъсък между двата тима, като "белите" водят със седем на четири победи.

Капитанът на "Реал" Серхио Рамос ще излезе за своя мач номер 600 с екипа на тима и така ще се превърне в седмият играч в историята на Кралския клуб с подобно постижение. Рамос има 84 гола и е спечелил 20 трофея.Защитникът е седми по мачове в историята на клуба и ще се доближи на една среща от Фернандо Йеро и Пако Хенто, които са с по 601.

Другата среща от 1/8-финалите също обещава зрелище - "Тотнъм" е домакин на "Борусия" Дортмунд. Мачът от 22 ч. ще бъде излъчен по RING.

След силния старт на сезон 2018/19 "жълто-черните" намалиха оборотите. Те отпаднаха с драматични дузпи от турнира за Купата на Германия, записаха три поредни равенства в Бундеслигата, а за капак Люсиен Фавър ще има проблеми със състава заради контузии на ключови играчи. Капитанът Марко Ройс, който има 17 гола и 11 асистенции от началото на сезона, е с травма. Освен него Лукаш Пишчек, Пако Алкасер и Юлиан Вайгъл страдат от различни контузии.

В тима на Маурисио Почетино картинката не е по-розова. Голмайсторът на "шпорите" Хари Кейн не е готов за игра, същото се отнася и за друг английски национал - Деле Али.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.