• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Младежи се борят срещу безработицата с проекта на JCI България „Нашето бъдеще"

Младежи се борят срещу безработицата с проекта на JCI България „Нашето бъдеще"

София /КРОСС/ По официални данни на Евростат 28.2% от българските младежи са безработни. Това подрежда България на девето място в Европейския съюз по брой безработни младежи. Според доклад на Института по пазарна икономика причини за възникването на младежката безработица са:
• липса на практически опит;
• липса на професионални контакти;
• по-ниска производителност на труда;
• качество на труд.
Мотивирани от позитивна промяна и вдъхновени от примера на локалната секция на JCI в Брюксел, ние - екипа на JCI Варна решихме да осъществим проекта "JCI Our Future". Проекта има за цел да помогне на безработните младежи да получат обратна връзка относно тяхното представяне пред бъдещи работодатели. Екип от специалисти по „Човешки ресурси" ще посъветва младежите какво да подобрят в документите си за кандидатстване и как да повишат квалификацията си. По време на кариерния панаир, компаниите-партньори на събитието ще представят своите най-атрактивни отворени позиции. Участниците ще получат ценни съвети как да получат своята мечтана работа и как да се превърнат в най-ценния кадър за компанията.

Нашите лектори са утвърдени специалисти в областта по управление на човешки ресурси:


Пламена Илиева е специалист с 4 години опит в областта на управление на човешките ресурси. Сертифициран кариерен консултант е по международната програма GCDF от най-голямата институция в света, която разработва и въвежда сертификационни програми за кариерни консултанти - NBCC International.

Георги Найденов е експерт фирмено управление и човешки ресурси, управляващ партньор в „I-Profile Bulgaria", OSM International Group. Г-н Найденов е мениджър с над 15 години опит и в рамките на час и половина ще разкрие пред аудиторията тайната на това как да бъдеш "служител-победител" или с други думи как да се превърнеш в кадър, който никоя компания няма да иска да изпусне!

Виктория Цекова е специалист в сферата на Човешките ресурси. Като специалист Човешки ресурси First Online Solutions, Виктория е част от отдел с проведени над 1000 интервюта, 500 предложения за работа и 500 обучения. Този опит определя вярата й, че във всеки един човек съществува лидер.
Детайли за събитието:
Дата: 16.05.2015 г.
Начало: 10:00 ч.
Място: Хуманитарна гимназия, Актова зала, гр. Варна

Програма на събитието:
10.00 - 10.30 ч.: Регистрация;
10.30 - 12.00 ч.: „CV клиника" - в рамките на 15 минути всеки участник ще получи ценни съвети и препоръки от HR специалист относно конкурентността на своето CV;
10.30 - 12.00 ч.: Професионален фотограф ще бъде на разположение за всеки, който желае да блесне с издържана в делови стил снимка за CV;
12.00 - 13.30 ч.: Кариерен панаир - фирмите партньори на събитието ще представят своята дейност и най-атрактивните си отворени позиции!
13.00 - 14.00 ч.: „Играта на котка и мишка или как да оцелеем по време на интервю"
14.15 - 15.45 - "Служители-победители" или как да направим така, че работодателят да иска да ни задържи на всяка цена!

Изисква се предварителна регистрация - http://www.our-future.eu/varna2015/registracija/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.