• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Семейство с шест момчета приветства първата дъщеричка

Семейство с шест момчета приветства първата дъщеричка

/КРОСС/ Шер и Стивън Лейър живеят в Северна Каролина. Те имат шест сина, но Шер винаги е искала дъщеричка. Наскоро нейното желание се сбъдна и на белия свят се появи Руби Джейн.
Шер и Стивън решиха да заснемат паметния за семейството момент и накараха всяко едно от момчетата да каже по нещо за малката си сестричка.
Реакцията на децата е прекрасна. Въпреки че са леко притеснени от различните промени, които могат на настъпят, е очевидно, че вече обожават Руби и искат да бъдат нейни защитници, пише "Обекти".

Джаксън, 14 г.
"Тя е толкова мъничка. Дори не се бях замислял, че бебетата са толкова малки - казва Джаксън - Свикнал съм в семейството ни да се раждат само момчета. Но сега, когато имаме момиче, не знам как да се държа. Толкова е интересно и напълно различно!"

Кембъл, 10 г.
„Толкова дълго чаках бебето да се появи. Но сега, когато се оказва, че е момиче, съм уплашен. - казва Кембъл - Ще я защитавам. Един ден ще дойде вкъщи с гадже и той ще разбере, че няма да му позволим да я разстрои".

Сойер, 7 г.
„Руби е като рубин. Ако я откраднат, ще стана полицай и със сигурност ще открия крадеца". Очевидно Сойер е вече подготвен за всякакви ситуации.

Шепърд, 4 г.
Хюстън е най-разтревожен от всички по отношение на бъдещите прищевки на сестра си: „Страх ме е, че като стане на 7, ще иска да боядиса всичко в розово. А аз не мога да понасям този цвят!"

Шепърд, 4 г.
„Това е Руби и аз я обичам - казва съвсем простичко Шепърд. - Тя е дори по-красива, отколкото предполагах."

Нокс, 2 г.
Нокс, най-малкото момче, все още не може да се изразява с думи. Затова то просто я целува по бузката.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.