• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предателство, облечено във власт

Предателство, облечено във власт

/КРОСС/ Правителствен доклад за националната сигурност се оказа изпъстрен с несъвместими със здравия разум русофобски заклинания, познати ни от епохата на Студената война. „Русия ни е враг, тя е опасност за България и региона", твърдят някакви държавни чиновници, припявайки на вашингтонски и брюкселски лобисти.

И каква е тази терминология?

Даже Тръмп не използва толкова остра реч срещу Северна Корея, а нашите управници почти обявиха война на Русия?

На същата Русия, която ни освободи, с която заедно ще честваме тези величави събития отпреди 140 години, с която имаме дълбоки човешки, духовни, политически, стопански връзки, с която имаме вековни специални отношения и нямаме интерес да сме врагове!

Дали политиците, които официализират с вдигане на ръка този пасквил, разбират какво гласуват?! Тези, които обявиха, че Русия е наш опасен враг, обикновено за пред народа говорят друго.

Премиерът Бойко Борисов, приел позата на голям геополитик, обича да твърди, че е за развитие на българо-руските отношения, че иска в Черно море да плуват платноходки, а не бойни кораби. Военният министър Каракачанов обещаваше да коригира курса на предшественика си Ненчев!? Теменужка Петкова пък настоява за интензивно развитие на енергийните отношения с Москва, а колежката й Николина Ангелкова често повтаря колко важни са руските туристи за българската икономика.

А къде са патриотите? Къде е Волен Сидеров, който откриваше предизборните си кампании в Москва? Къде е герберът Красимир Велчев, който на събора на язовир „Копринка" се обясняваше в любов на Русия? Всички те мълчат гузно. Това е политическа шизофрения и човешки позор за управляващата върхушка!
Защо отново нашата държава се подрежда в срамната редичка на проскубаните ястреби? В същото време канцлерът Меркел се среща с президента Владимир Путин, а висши дипломати от Вашингтон и Москва правят стъпки за спадане на напрежението между двете страни? Държави като Унгария и Турция сключват с Русия търговски договори за милиарди, а ЕС, макар и бавно, осъзнава, че Русия е ключов и стратегически партньор в борбата с терора. Съседна Сърбия ясно каза, че членството в ЕС не е цената да изостави отношенията си с братската славянска и православна страна. Разликата между България и тези страни е, че там има суверенитет, държавност и политически лидери, които защитават националните си интереси. Докато не запълним този дефицит, управляващите ще раждат подобни глупави безумия и предателства.

Източник: Светлана Шаренкова

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тя не е русофилка, русопаразит... Също като дружката и Корнелия! Кокошки. На русофобите не обръщайте внимение. Русофобията не е политика, не е и емоция. Тя е диагноза!

22.09.2017 08:30:19

Анонимен

Тя не е русофилка, русопаразит... Също като дружката и Корнелия! Кокошки. На русофобите не обръщайте внимение. Русофобията не е политика, не е и емоция. Тя е диагноза!

22.09.2017 08:30:14

Анонимен

ПланКтоничната любов на русофилите ни храни руския кит

17.09.2017 08:33:45

Анонимен

Како предателство е да защитаваш руски интереси а не български.

17.09.2017 08:23:03

Анонимен

Како,това че някои обичат Русия,не значи ,че всички трябва да я обичаме !

15.09.2017 08:16:28

Анонимен

Продажни соросоиди измитайте се от България. Скоро вашият вожд и благодетел, ще го обявят за терорист № 1.

14.09.2017 20:44:17

Анонимен

ТАЗИ ПЪК, ЗАЩО СЕ ПЕНЯВИ.ТУКА Е БЪЛГАРИЯ СЪВЕТСКА ДРУГАРКО. НЕ ТЕ Е СРАМ ТИ ДА СЪДИШ.КАКВО СТАВА С ТРЪМП ОБЩЕСТВОТО

14.09.2017 09:48:21

Анонимен

Ами добре са им платили значи.

13.09.2017 23:00:05

Анонимен

Министрите от това правителство не са назначени там да работят за интересите на България, а за интересите на задграничните си господари и да си получат от тях полагаемите "сребърници'' и още каквото могат да "усвоят" докато са на власт.

13.09.2017 22:58:12

Анонимен

Какво може да се очаква, като външните ни министри ги назначават в някое чуждо посолство...А сегашният е протеже на бившият ни президент, известен с русофобията си.

13.09.2017 20:00:48

Много е неприятно да не харесват "родната" ти Русия.

13.09.2017 19:45:01

Анонимен

ТАЯ Е С МНОГО БОЛЕН И ИЗПЪРЖЕН СЪВЕТСКИ МОЗЪК

13.09.2017 18:06:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.