• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Безстрашието на Русия пред САЩ- тайната на Владимир Путин

Безстрашието на Русия пред САЩ- тайната на Владимир Путин

/КРОСС/ Владмир Путин- енигматичната му личност е една от най-обсъжданите в света. Каква е тайната на успеха му? Как успя винаги да запази добрия тон и да предизвика уважение дори в най-яростните врагове на Русия?

Определено, Владимир Путин вече е вписал името си в световната история за поколения напред. Синеок, скромен и подкупващо искрен. Твърд и суров когато ситуацията го изисква. Загадка за мнжество експерти, това е човек, който носи Русия в сърцето си. А с това и отговорността да не се огъва пред никакви обстоятелства, за да следва верния път на страната си и да отстоява националния интерес на народа си.

В историята руският народ неведнъж се е оказвал в опасни, близки до гибел ситуации. Един от най-известните примери е нахълтването на шестдесетхилядната армия на Наполеон през 1812 година, която тогава успява да вземе Москва. Смелостта на руската армия обаче изиграва решаваща роля и нашествието получава мощен отпор. След което Наполеон със съжаление разказва как никога в живота си не е срещал по- упорита армия от руската.

По време на Втората световна война при защитата на Сталинград и битката за Москва непреломното упорство на руснаците в битките предизвиква истински възторг.

Сега Владимир Путин продължава пътя на Русия в съвременните геополитически условия. Принципен, вежлив и с остро чувство за човешка справедливост, Владимир Путин не оставя никого равнодушен.

Сега за всички е ясно, че по времето на СССР бъдещият президент на Русия днес, е бил специален агент на КГБ и дълго време е защитавал интересите на Русия в Германия. От там е и прекрасният му немски език, който владее до съвършенство.

Интернет пространството е пълно с различни удивителни истории за работата на Путин в КГБ. Някой от тях граничат с полета на волно въображение- от това как се е сражавал с мечки или е управлявал военни изтребители.

Една от най-популярните истории от тази част на живота на Владимир Путин разказва за събития по време на падането на Берлинската стена. Тогава главното управление на КГБ в Източна Германия е обкръжено, напрежението трепти във въздуха и..тогава излиза един руснак от сградата и застава пред затворените врати.

Той заявява на събралите се със спокоен тон, че всички трябва да се разотидат, тъй като това е съветска територия, а при опит за нахлуване в сградата, военната полиция ще е принудена да открие огън.

Разкзават, че руснакът бил крайно вежлив, говорил спокойно и убедително на немски. Думите му успяват да подействат на разярената тълпа, която все пак се отегля от територията на руския щаб.

Разбира се, след време става ясно, че това е бил Владимир Путин, който не се изплашил да поеме нещата в свои ръце в такъв момент.

Когато Владимир Путин е избран за президент на Русия, дава едно обещание, което всеки ден продължава да изпълнява до днес.

» Дайте ми 20 години, и ще Ви върна силна Русия». 

Тези думи се превръщат не само в обещание и клетва пред Русия, но  и в предизвикателство за САЩ и Западния свят, които не искат да повярват, че силна Русия е възможна.

Но тези думи се превръщат в обещание за света, че американската хегемония вече има отпор.

Безстрашието на Путин пред САЩ е основано на реалната сила на руския народ и Русия. Затова Путин днес има не само подкрепата на народа си, но и дава надежда и вдъхновение на много държави по света.

Източник: Нюз Фронт

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Голям политик Умен ерудиран високо интелигентен Твьрд решителен учетив културен Владее дипломацията до сьвьршенство Безкомпромисен кьм враговете на Русия Голям патриот Не се излага като Елцин Не е продажник Горби Не пише мемоари като Клинтьн за пари Не изнася лекций като Обонго Няма часна фондация като Хилари Унижи в Москва Кондализа Райт и Хиларито Смачка фасона на Маккейн Накрая го поискаха за президент от Ню Йорк Протеста срещу Уолстрийт Голям политик от ранга на Дьо Гол Че Гевара Петьр Велики

10.08.2018 05:37:09

Анонимен

абе тоя последния аноним педераст си го представям пред путин,да си спомни неговия бог боко на какво приличаше в москва

09.08.2018 13:47:11

Анонимен

ДРЪН-ДРЪН, ЯРИНА! Русия си остава една кочина, чийто упадък е гарантиран от такова посредствено управление и икономическият срив е предстоящ! Катастрофата им също е неизбежна! Стойте и гледайте!

09.08.2018 10:37:44

Анонимен

Русия е на светлинни години от нас,напред !

09.08.2018 06:38:50

Анонимен

А ти бил ли си в Русия?

08.08.2018 22:15:19

Анонимен

Елате в Русия и тогава си давайте мнението.

08.08.2018 22:13:30

Анонимен

Най-големия държавник на нашето време! Хубаво е да се взима пример от него, защото някой ден ще го пишат в учебниците.

08.08.2018 21:54:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.