• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Россотрудничество започва мащабни презентации за възможностите за обучение в Русия

Россотрудничество започва мащабни презентации за възможностите за обучение в Русия

/КРОСС/От 11 до 15 февруари 2019 година Финансовият университет към Правителството на Руската Федерация съвместно с Руската академия за народно стопанство и държавна служба към Президента на Руската Федерация (РАНХиГС), представителството на Россотрудничество в България и с подкрепата на Посолството на Русия в България ще проведе широкомащабна презентация «Добре дошли в Русия!»

Кампанията ще се проведе в 5 града на България: София (11 февруари), Пловдив (12 февруари), Сливен (12 февруари), Варна (14, 15 февруари) и Бургас (13 февруари).

Българските ученици ще могат да научат за уникалните възможности за обучение в руските университети по най-търсените направления: световна икономика, мениджмънт, световни финанси, политология, туризъм, хотелиерство, инженерно дело, енергетика, информационна безопасност.

Свои презентации ще направят български студенти, които вече се обучават в Русия: те ще споделят своите впечатления за живота в Русия, за руската култура, за възможностите за безплатно обучение и по-нататъшната им реализация на пазара на труда.

На 11 февруари в 19.00 каним българските кандидат-студенти и родителите им в Руския културно-информационен център в София на презентация на руското образование, която ще проведат представители на Финансовия университет към Правителството на Руската Федерация, на Руската академия за народно стопанство и държавна служба към Президента на Руската Федерация (РАНХиГС) и сътрудници от представителството на Россотрудничество в Република България.

Кампанията по подбор на чужди граждани и сънародници за обучение във вузовете на Руската Федерация се реализира от 2013 година, при това квотата, определяна за България, се увеличава всяка година. Благодарение на това, можете да получите безплатно образование във водещи руски вузове, предлагащи както хуманитарни, така и научно-технически програми.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Браво !!! Само така !

10.02.2019 10:48:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.