• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Министър Московски откри Автомобилен салон София 2017

Министър Московски откри Автомобилен салон София 2017

/КРОСС/ 23-тото издание на Автомобилен салон София 2017 бе официално открито от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски. Сред официалните гости на най-иновативния салон в 25-годишната история на българските автомобилни изложения бяха още депутати, президентът Плевнелиев (2012 -2017) и представители на бизнеса.

„Благодарение на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, това изложение в София е поставено на международната карта на този тип събития. Вярвам, че новите технологии, които гарантират безопасност, защита на околната среда и по-доброто управление на транспорта са представени тук и аз съм горд да открия това юбилейно издание", каза в приветствието си министър Московски.

Престижното събитие се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и е част от официалния календар на Международната организация на производителите на автомобили (OICA).

„В годините изложението мина през много и различни етапи. В днешно време автомобилът се променя бързо. В бъдещите 5 години автомобилната индустрия и автомобилите като цяло ще се променят по-бързо, отколкото през миналите 30. Изложението и новостите по щандовете на изложителите са ясен знак за това. Автомобилният салон е чудесно място, където всеки може да сравни марките, продуктите и фирмите, които управляват тази дейности в България," сподели по време на откриването Александър Миланов, председател на ААП.

Фирмите изложители тази година надхвърлят 65, като освен вносители на автомобили в „Интер Експо Център" присъстват производители и търговци на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, охранителни системи, аудио системи, а също така лизингови компании, банки, застрахователи и др.

Юбилейното издание на Автомобилен салон 2017 посреща българската публика с хитови технологии и топ модели на световни марки леки автомобили. Забележителното в тазгодишното издание е огромната разгъната площ от над 14 000 кв.м и над 70 премиери и автомобилни новости.
13 октомври - първият ден на изложението бе обявен по програма само за медии, а в 6-те зали на изложбения център се проведоха 19 пресконференции. Пресцентърът на събитието акредитира над 250 журналисти, обвързани с отразяване на автосалона.

От утре 14-ти до 22-ри октомври Интер Експо Център отваря врати за посетители, като работното време ще бъде от 10:00 до 20:00 ч, а цените на билетите са 8,00 лв закупени онлайн и 10,00 лв. на касите на изложението.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.