• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Приключи излъчването на сериала "Игра на тронове"

Приключи излъчването на сериала "Игра на тронове"

/КРОСС/ Радостни възгласи, сълзи, истерични сцени, бурни аплодисментни - феновете на "Игра на тронове" се вълнуваха до приключването на последния епизод от култовия сериал, чието излъчване за 8 години събра рекордна аудитория, предаде БТА.

"Невероятно е - имах усещането, че съм в огромен салон, в който всеки се опитва да говори по-високо от другите", каза 52-годишният Юалд Клотки, който присъстваше на директното излъчване на последния 73-и епизод от сериала в ирландски пъб в Лос Анджелис. Около 200 души се бяха събрали по този повод. Клотки бе изненадан, че зрители се увличаха по действието в сериала до такава степен, че бяха готови да се сбият. "Беше по-напрегнато от финала на шампионата по американски футбол", отбеляза Клотки, който работи в областта на филмовата индустрия и следи сериала от началото му през 2011 г.Последният епизод разкри съдбата на Денерис Таргариен, Джон Сноу, Тирион Ланистър, Санса и Аря Старк и други персонажи, предаде Ройтерс. Надпреварата за измисления Железен трон завърши със смърт и неочакван избор за управление на измисления свят Вестерос. Телевизия HBO оповести, че всеки епизод от финалния осми сезон е събрал рекордните около 43 милиона зрители пред малките екрани в САЩ, т.е. с 10 милиона зрители повече в сравнение с тези за седмия сезон през 2017 г.

В края на шоуто изборът за крал неочаквано падна върху Брандън Старк (Айзък Хемпстед-Райт). В първия епизод от сериала през 2011 г. Брандън бе осакатен, но осъзнаването, че притежава мистични способности му позволи да види миналото и бъдещето. Някои критици прецениха финала на сериала като забавен, тъй като способностите на Брандън Старк му дадоха възможност да предвиди събития, включително смъртта на хиляди хора.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.