• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Майката на Северин: Той искаше да се предаде

Майката на Северин: Той искаше да се предаде

/КРОСС/ На втора инстанция в германския град Целе гледат мярката за неотклонение на Северин Красимиров, заподозреният за убийството на журналистката от Русе – Виктория Маринова.

Близките на Северин са наясно с обвиненията към него, той лично им е разказал за престъплението. По думите на неговата майка той е отишъл, за да я види и да й каже, че има намерение да се предаде.

Майката твърди, че Северин има психически отклонения и не е добре психически. Тя потвърди, че Северин е употребил голямо количество алкохол преди да извърши престъплението. 

„Майко аз убих човек, дойдох само да ви видя, ще се предавам”, това били думите на Северин. Според нея той съжалявал, че детето на Виктория остава без майка.

Съдът в германския град Целе гледа мярката за неотклонение на задържания Северин Красимиров.

Магистратите решават дали има достатъчно основнаия той да бъде предаден на българските власти.

За 21-годишния мъж има  европейска заповед за арест. От прокуратурата в Целе коментираха за bTV, че Северин е дал съгласие да бъде върнат в България.

Обвиняемият е дал съгласие да бъде екстрадиран и няма възражения срещу връщането му. Затова може да се очаква бързо решението за екстрадиция.

Заподозреният е дал показания, подробностите са в протокола от разпита му. В момента той се намира в германски арест, обясни Бернд Колкмайер.

Решението на съда ще бъде предадено на прокуратурата. Екстрадиция по опростената процедура се очаква да приключи до 10 дни.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нещо, ама нещо хич не се връзва всичко това. Значи, пиян до козирката, изнасилва и убива човек и след това бяга от мястото / пиян /, отива при майка си и казва, че ще се предаде, защото е убил човек / пиян / и след това си вдига чуковете чак на другия край на Германия. А стига сте ни вземали за канарчета. Кажете по-добре колко платихте на семейството, какво обещахте на Северин, за да поеме вината. Останалото са пълни глупости, на които все по-малко хора вярват. И имайте чест и достойнство да кажете кой поръча убийството и кои са истинските извършители.

11.10.2018 19:07:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.