• 18 Юни 2019 |
 •  USD / BGN 1.7410
 •  GBP / BGN 2.1924
 •  CHF / BGN 1.7441
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -2°C

Регионалният мениджър на EVN Робърт Дик поздрави лично клиентите на EVN Топлофикация

Регионалният мениджър на EVN Робърт Дик поздрави лично клиентите на EVN Топлофикация

/КРОСС/ Регионалният мениджър на EVN Робърт Дик поздрави лично клиентите на EVN Топлофикация от сградата победител в лоялната програма на компанията за отоплителен сезон 2017/18 г.

Етажната собственост в сграда на бул. “България” в Пловдив спечели първа награда от 3500 лв., която собствениците ще ползват по свое желание

На 16 октомври 2018 г. Робърт Дик, регионален мениджър на EVN България, поздрави лично победителите в кампанията за лоялна сграда на EVN Топлофикация за отоплителен сезон 2017/18 г. 

Сградата на бул. „България“ 158 в Пловдив спечели първо място в кампанията, която е под наслов „Направете сградата си по-уютна с наша помощ”. Спечелената сума от 3500 лв. се предоставя на етажната собственост в сградата, като собствениците сами ще решат как да я използват за целите на сградата. Второ и трето място в кампанията спечелиха сгради в ЖР „Тракия“, съответно с награди от 2500 и 2000 лв. Основен критерий за участие и класиране в кампанията е процент ползване от обитателите в сградата на централно отопление и битова гореща вода и редовно заплащане на потребената топлинна енергия. 

“За нас е важно да отличим нашите лоялни клиенти, които ползват редовно услугите ни“, каза г-н Дик по време на церемонията по награждаването. „Важно е все повече клиенти да ползват екологичното централно отопление, чийто ефект към качеството на въздуха в Пловдив се вижда особено силно през зимата“, сподели още той.

EVN Топлофикация поддържа 180 км топлопреносна мрежа в Пловдив като за последните 10 години са изградени и повече от 200 нови абонатни станции. Ежегодно дружеството инвестира в обновяването и модернизиране на производствените мощности и топлопреносната мрежа. Някои от големите проекти в последните години бяха положените нови главни топлопроводи по бул. „Васил Априлов“ , бул, „Шести септември“, бул. „Пещерско шосе“ и др.

От 15 октомври 2018 г. EVN Топлофикация започна полагането на последните 30 метра от новия магистрален топлопровод по бул. „Васил Априлов“, който се полага в част от кръстовището на бул. „Васил Априлов“ с бул. „България“. Изкопните и монтажни работи по финалното трасе ще протекат поетапно пo протежение на десния завой от бул. „Васил Априлов“ към бул. „България“ в посока изток, без движението да бъде спирано.

Финалният етап на проекта ще позволи топлоснабдяването на града да има още една резервна връзка за клиентите от южната страна на река Марица.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.

int(1)