• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Сидеров: Борисов да каже на Симеонов да спре да се прави на старшина

Сидеров: Борисов да каже на Симеонов да спре да се прави на старшина

/КРОСС/ "Топката е в ръцете на премиера Борисов да каже на вицепремиера Валери Симеонов да спре да се прави на старшина на местни структури", каза пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров. 

Той показа снимка на директора на Районното полицейско управление в Созопол Милен Гайдарджиев и заяви, че такива хора били пришпорвани от Валери Симеонов да затварят заведения, да слагат патрулки и да заплашват.

„Лично този индивид е заплашвал заведения, че са отворили. Срещу това нещо се боря и в момента предприемам мерки. Говорих и с вътрешния министър дали е уведомен за това. Той не беше много наясно какво правят неговите регионални началници”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” даде пример и с друг случай, в който телевизионен екип заснема как Валери Симеонов се обажда на директора и иска да получи протоколите за затвореното заради шума заведение „Какао бийч“.

Волен Сидеров смята да отправи въпросите си писмено към премиера и членовете на правителството.  

На въпрос дали Бойко Борисов няма да се изнерви от противопоставянията между партньорите в коалицията, Сидеров отговори, че тези скандали не взривяват, а заздравяват коалицията, но „не може един вицепремиер от цялото правителство да се прави на ротен старшина”.

Сидеров коментира и Договора за добросъседство между България и Македония. Според него той трябва да бъде подписан анекс, в който да се запише, че Скопие не трябва да спекулира с български исторически събития и личности.

„Във връзка с последните изявления на министър-председателя на Македония Зоран Заев за Илинденско-преображенството въстание парламентът трябва да приеме решение, че възлага на правителството да анексира договора с Македония – това е възможно, самият договор позволява това. В него най-общо се казва, че Македония ще се въздържа от всякакви спекулации и опити да присвоява исторически личности или събития – владетелите на първата българска империя от цар Крум до цар Владислав и всички исторически личности и събития, свързани с национално-освободителната борба и т.н.“, заяви още Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мястото на този ИДИОТ е на сметището! Щеше да освобождава Альоша от наряд, колкото да се промъкне във властта, но вече хората прозряха и ще Го шкартират скоро!

23.08.2018 10:19:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.