• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Сидеров: Кабинетът трябва да си смени пиар тактиката

Сидеров: Кабинетът трябва да си смени пиар тактиката

/КРОСС/ "Кабинетът трябва да си смени пиар тактиката, защото в момента тя не е добра. Това заяви лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров пред журналисти в парламента, съобщава 24 часа.

"Правителството събира доста критики, но има и положителни неща. Въпросът е как се поднасят. Дали не трябва да се промени пиар стратегията на кабинета? Мисля, че тя в момента не е добра. Всеки член на кабинета, вицепремиер, министър, отделни хора излизат и говорят, а нещата понякога си противоречат. Може би трябва да има една по-единна визия и тактика при представянето на това, което си свършил", коментира Сидеров.

На въпрос кои от министрите в кабинета на правителството стават за смяна, Сидеров отговори така: Бих насочил погледа си към външния министър Екатерина Захариева, защото там има няколко теми, по които тя търпи критики. Тя е млад човек, може да седне да си поговорим. Да ѝ кажа как вървят нещата в света. Имам чувството, че изпуска някои тенденции. По отношение на пакта за мигрантите виждам, че има завой. На Коалиционния съвет казваме, че пактът не трябва да се подкрепя и премиерът се съгласява с това. Изведнъж във външна комисия се говори нещо друго. Това е лош знак към хората и външните ни партньори.

"Предсрочни парламентарни избори винаги са възможни. Това е инструмент на демокрацията. Ние не трябва да се плашим от предсрочни избори. Виждам, че има недоволство от управлението. Опитах се да кажа причините на коалиционен съвет, но не се получи, защото не вървеше толкова делово, колкото ми се иска.

Предложих данъкът за старите коли да бъде оттеглен назад, независимо на кое четене е минал. Вижда се, че хората не го приемат. Заради един 20 млн. приходи ние какво правим? Караме 2 млн. българи да се бръкнат в джоба. Няма значение 5 лв. или 20 лв. Всяко повишаване на плащане не е добре за българина. Не се вслушаха в моя съвет. Това е коалиционен съвет. Вие видяхте какво се представя после като решение. Защо ме викат за съвет, след като това, което предлагам не се възприема", коментира още той.

"Аз съм отговорен човек и когато вляза в някой отбор, докато той не се разтури, аз няма да предам четата. Не съм този, който ще го направи. Мен са ме предавали, аз не предавам четата. Но искам зачитане", отсече Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ссъзнахте си грешките но няма време за смяна то въжето е опънато остава момента да се дръпне

15.11.2018 18:26:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.