• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Патриотите казват ще подкрепят ли властта

Патриотите казват ще подкрепят ли властта

/КРОСС/Патриотичният фронт обявява днес дали ще продължава да подкрепя правителството.

През май политическата група постави седем искания, за да продължи да подкрепя управлението. Според ръководството на Патриотичния фронт голяма част от условията са изпълнени.

Остават две важни условия - борбата с битовата престъпност и отлагането само с месец на увеличението на цените в енергетиката не са достатъчни.

Красимир Каракачанов обясни, че исканията им, свързани с енергетика и битова престъпност няма как да се случат за един месец.
В интервю за "24 часа" Валери Симеонов заявява, че ако токът поскъпне след 1 август, "не гарантира подкрепа за кабинета".

Въпреки това, Симеонов и Каракачанов определиха срещата си с премиера като конструктивна.

"Работим по всички точки", каза Симеонов и добави, че подходът е конструктивен. Какви анагажименти обаче са поети не стана ясно.

Валери Симеонов и Красимир Каракачанов разговаряха с премиера Бойко Борисов, вътрешния министър Румяна Бъчварова, Милка Гечева - началник на ДНСК, финансовия министър Владислав Горанов и с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов ден преди крайния срок, който вчера постави Симеонов, в който патриотите трябва да обявят решението си ще оттеглят ли подкрепата си за кабинета или не.

В ефира на TV7 председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание ген. Атанас Атанасов посочи, че исканията на патриотите са основателни, "защото всички знаем, че има сериозен проблем с битовата престъпност особено в малките населени места и тези със смесено население и много, много други неща, които трябва да се случат в сферата на сигурността". Аз виждам, че Румяна Бъчварова е мотивирана, навлязла е вече в материята и тематиката и взема решения, но там има проблеми с лоши кадрови решения за определени високи постове, посочи генералът и спомена, че има директори на областни дирекции на МВР, които обслужват интересите на ДПС.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тези ще си играят на "вътрешна опозиция " до местните избори. Иначе, как ще си вдигнат рейтинга като нищо не зависи от тях!

03.07.2015 11:06:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.