• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Красен Кралев: Имаме проблем с футболното хулиганство, който трябва да бъде решен

Красен Кралев: Имаме проблем с футболното хулиганство, който трябва да бъде решен

/КРОСС/ "От години говорим, че имаме проблем с футболното хулиганство, който трябва да бъде решен. Наистина неприятна гледка, неприятна ситуация се получи вчера на мача Левски-Лудогорец. Аз се надявам, че този закон, който депутатите подготвят в парламента срещу футболното хулиганство, ще влезе максимално скоро в сила" това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Красен Кралев, министър на спорта.

"Аз имам големи очаквания към този закон за хулиганството, както и като се оборудват всички стадиони с необходимата апаратура,  с необходимите камери и ако има законодателна рамка, подходяща за футболните хулигани, резултати ще има", допълни той.  

"Това не трябва да ни плаши, напротив трябва да ни амбицира, за да знаем къде са пропуските и къде трябва да нанесем корекции в начина на управление", каза още министърът на спорта.

По отношение на общите кандидатури на България, Румъния, Гърция и Сърбия за домакинства на Европейско и Световно първенство по футбол през 2028 и 2030 година, Красен Кралев коментира, че в ситуация Европейско първенство може много по-лесно да се справим и да отговорим на изискванията.

По отношение на „Апартамент гейт” министърът на спорта коментира, че ако това е започнало като някакъв вид компроматна война срещу Цветан Цветанов, в момента предизборната ситуация е мутирала скандала в едно истерично взаимно замеряне с кал. Наблюдаваме повсеместна личностна дискредитация на различни хора. В момента всеки, който има нещо да връща на някой или има конфликтна ситуация, се опитва да въвлече другия в този скандал, смята министърът. Всеки случай е различен, допълни той. Това, което се е случило също така е, че Бойко Борисов е показал, че в ГЕРБ е носител на един по-висок морал и дори когато има подобни случаи, които не са разгледани до края, хората понасят политическата си отговорност.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Кало

Трябва да се приеме възможно най-бързо закона! Както казва министър Кралев. Това е от жизненоважно значение, защото проблемът е сериозен

16.04.2019 17:47:34

Петя Аврамова

Благодарение на този човек г-н Кралев спортът ни е във възход.Нямам какво повече да ви кажа !

15.04.2019 20:39:28

Анонимен

Ще бъде решен със сигурност г-н Кралев е много голям човек който ще свърши работата си качествено ;) Няма смисъл много да лаете и да плюете излишно е. Много хора няма как да стъпят на малкият му пръст.

15.04.2019 16:45:00

Гари

Сигурен съм, че ще бъде решен, защото г-н Кралев е най-добрият спортен министър, който сме имали от години насам и това е неоспорим факт.

15.04.2019 14:30:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.