• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори

Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори

/КРОСС/ Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри - Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала "KGB Spy", който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те.

Това съобщи на страницата си във Facebook продуцентът на сериала Майкъл Кълиган, пиши сайт newsland.com.

"Приятели, това е нещо невероятно . Това е по-забавно от мистър Бийн. Майка Тереза (очевидно авторът е имал предвид британския премиер Тереза Мей) показва снимки на двама руснаци, които са били снимани в моя сериал от преди 20 години, дори взеха и кадъра от там. Между другото, момчета - са британци, обаче, в други филми, не съм ги виждал да се снимат. Може би наистина отидоха да работят за КГБ ", пише Кълиган с усмивка.

Постът във фейсбука на продуцента в социалната мрежа събра повече от 100 коментара и лайкове за 45 минути, но по-късно бе премахнат, вероятно от администрацията на Facebook.

                       

Кадър от филма " Червена топлина " (1988).

Скотланд Ярд трябваше изгледа всички филми, започвайки от 1988 г.!

 

И сега погледнете снимките по-надолу.

Как може двамата да минат през един и същ коридор, в едно и същото време, секунда в секунда ?

 

Между другото, защо тази информация се появи точно сега?

През март 2018 г. се случи "отравянето на Скрипал" при подготовката и изпълнението на операцията на сирийската армия за освобождаване на Източната част на Сирия.

През септември 2018 г. сирийската армия подготвя операция за елиминиране на екстремистите в Идлиб (северозападна часта на Сирия) За пореден път Русия е обвинена, че "се опитва да убие Скрипал " и отново има провокация за използване на "химическо оръжие", този път в Идлиб.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бе тия ингилизи,уж имат добри сценаристи,ама продуцентите им са гола вода ! Между другото...актьорите от филма "!ервена топлина",изобщо не приличат на заподозрените "руски кабегисти."Това обаче е без значение. Щом е наредено да се сатанизира Путин и всичко руско....значи всички средства са позволени. Утре някой да се изпикае на Даунинг стрийт...ще кажат,че е агент на Кремъл и пикае "Новичок",маскиран като урина! Тц-тц-тц !

07.09.2018 11:03:09

вг

Значи така:според английската версия двама руснаци са пренесли флакон с новичок от Москва в Лондон,мотали са се по улици,метро и хотели,отишли и намазали дръжката на вратата на скрипалите и благополучно са излетели обратно за Москва.Дават снимките им.Но въпросът е:как са оживели като са манипулирали с отровата без маска и ръкавици?Къде е остатъкът от флакона?И кой отрови другите двама британци месеци по-късно?

07.09.2018 06:06:26

нАКа-47

Расейските оправдания стават все по-абсурдни.

06.09.2018 18:23:58

Анонимен

Относно новината, че били актьори: Много ми стана интересно. Представих си как един Джони Инглиш от тайните служби е скалъпил кадри и снимки. После си помислих, че просто няма толкова *** човек на света. Реших да проверя. Новината идва от руски сайт newsland. Намерих новината там. Цитиран е някакъв блог. Претърсих целия интернет за този сериал "KGB Spy" - нищо. Почуствах се като жертва на руската пропаганда.Може ли някой да открие нещо. Има ли такива актьори, сериал, продуцент. Дайте линк.

06.09.2018 17:28:21

Ген. Колев

Въжето се стяга около вратлето на джобното диктаторче от Кремъл. За ужас на руските подлоги в България.

06.09.2018 15:36:47

Спас

Брей, тия актоьори за 30 години, от 1988 г. насам, не са мръднали бе! Даже им е поникнала повече коса оттогава! Смешни сте, русоробчета нещастни!

06.09.2018 15:34:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.