• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Симеон Славчев: Развитието на дестинацията София-Москва ще възстанови отношенията между страните ни

Симеон Славчев: Развитието на дестинацията София-Москва ще възстанови отношенията между страните ни

/КРОСС/  „Развитието на туризма между София и Москва е естественият начин да се възстановят взаимоотношенията между двете ни страни" това заяви председателят на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на речта си на Кръглата маса „Туризъм 2019",организирана от Българо-руската търговско-промишлена палата.

Събитието е част от 36-тата международна туристическа борса "Ваканция и СПА Експо – 2019". „ Славчев каза, че са нужни по-евтини полети между България и Русия, както и облекчен безвизов режим за посещение до 4 дни. Той подчерта, че уикенд туризмът може да е от основните фактори, които да допринесат за повече туристи между двете дестинации.

"Само чрез добра логистика и добри и изгодни транспортни връзки ще може да се увеличи туристическия поток двустранно", беше категоричен председателят на ПП МИР. По отношение на София е важно развитието на културен туризъм, поклоннически туризъм , СПА и ски обиколките на столицата с туристически двуетажни автобуси, подобно на Лондон и други европейски столици, акцентира още Симеон Славчев.

Кръглата маса "Туризъм 2019" даде възможност за разглеждане на такива важни фактори в развитието на туризма като инвестиционен ресурс и основна организационно-техническа инфраструктура.

На срещата присъстваха Анатолий Макаров, Извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация в Р. България, представители на Министерството на туризма, Търговското представителство на Руската федерация в България, Московска ТПП и Домът на Москва в София, Съветът по инвестиции към БТПП, Столична община, представена от Симеон Славчев, представители на общините Кюстендил и Благоевград, както и български браншови организации – БАТА, АБТТА, Сдружение Туризъм.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.