• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei P Smart 2019 вече е наличен в магазините на българските мобилни оператори

Huawei P Smart 2019 вече е наличен в магазините на българските мобилни оператори

/КРОСС/ Новият смартфон на Huawei - P Smart 2019, вече е наличен и в магазините на българските мобилни оператори. Новият модел на глобалния бранд се продава в търговските обекти на А1, Теленор и Виваком, като почитателите на марката могат да го намерят и на уебсайтовете на трите оператора, като всеки от тях го предлага с няколко различни абонаментни плана.
Новият Huawei P Smart 2019 се появи на световния пазар през декември 2018, като много бързо си спечели голям брой почитатели. Моделът се гордее с чудесен 6,21-инчов FullView дисплей с деликатен Dewdrop дизайн, който предоставя една наистина превъзходна гледка. Неговият изтънчен 3D извит корпус е удобен за всяка ръка благодарение на своята керамична текстура, а батерията с капацитет от 3400 mAh ви позволява да се наслаждавате на най-различни игри или видеоклипове, а скоростта на зареждане е с 22% по-висока в сравнение с предишния модел от серията. Предлага се в два цвята - черен и „Aurora Blue", който представлява атрактивна градиентна преливна в синята гама, в унисон с характерните Twilight варианти на флагманите Mate 20 Pro и P20 Pro.


Новият модел идва с двойна камера с изкуствен интелект (13MP + 2MP), която разпознава 500 обекта без нужда от интернет и автоматично вклччва нужните настройки за най-доброто им заснемане. Голямата новост в този клас е функцията HiVision, с която при наличие на интернет, камерата може да познае и да ви каже коя туристическа забележителност снимате, както и какъв вид е и колко калории съдържа храната, към която сте я насочили. Предната 8MP селфи камера разпознава 8 уникални селфи сцени и оптимизира снимките с помощта на AI технология, като по този начин се създават перфектни портрети. Модерният 8-ядрен процесор Kirin 710 увеличава осезаемо работната производителност, като същевременно намалява консумацията на енергия, а технологията GPU Turbo значително подобрява цялоснтата графична обработка, за да осигури впечатляващо изживяване за любителите на гейминга.
Освен сензор за пръстови отпечатъци на гърба, Huawei P Smart 2019 притежава още технология за лицево разпознаване, за по-удобно отключване на устройството, а щедрите 64GB памет ще ви стигнат за много снимки и видеоклипове. Винаги можете да я разширите и ако исползвате единят от двата слота за SIM карта като слот за карта памет.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.