• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Театралният фестивал “СОФИЯ МОНО” с девето издание от 1 до 9 юни 2019

Театралният фестивал “СОФИЯ МОНО” с девето издание от 1 до 9 юни 2019

/КРОСС/ Деветото издание на фестивалът на моноспектаклите – “СОФИЯ МОНО 2019” ще се проведе от 1-ви до 9-ти юни тази година на обичайното му място – в уютния парк на Военна Академия “Г.С.Раковски” в София.

Организаторите на събитието – Продуцентска къща Артишок и Столична община ще посрещнат подобаващо верните фенове на театъра, под открито небе, веднага след края на театралния сезон.

В тазгодишното издание на “СОФИЯ МОНО” в рамките на девет дни на едно място ще видим някои от най-качествените моноспектакли и любопитни театрални постановки от афиша.

Силен старт на събитието ще даде “Променяне” - първият моноспектакъл на Йоана Буковска-Давидова, който е драматизация по книгата "Промяна" на актрисата Лив Улман.

Следват топ спектаклите - “Черното пиле” на Мариус Куркински и хитът на Театър 199 – “Чамкория” с участието на Захари Бахаров. Това ще са последните изигравания на тези спектакли, преди лятната им ваканция.

За първи път на сцената в парка ще гостува и постановката на Народният театър “Иван Вазов” - “Любовникът” с Деян Донков и Радина Кърджилова.

В последната вечер на фестивала ще станем свидели и участници в нетрадиционният спектакъл “Сън в лятна нощ”, който се играе без сцена, около публиката и ще бъдем изцяло в ръцете на актьорите от Казанлъшкия театър.

В традиционната за събитието КИНО ВЕЧЕР тази година ще видим премиерният филм с режисьор Камен Донев – “УЮТ”

. Любимият актьор ще ни забавлява и с моноспектаклите си – “Възгледите за Народното творчество” и “Възгледите за Народната просвета” в две от вечерите на фестивала.

Билетите за спектаклите в програмата на “СОФИЯ МОНО 2019” се пускат в продажба от днес (25 април) ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg.

Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото.

Могат да се закупят още от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

НАЧАЛЕН ЧАС на вечерните представления – 21.00 ч.

За разлика от предишни издания, тази година в рамките на “СОФИЯ МОНО 2019” ще има повече детски дневни съпътстващи събития.

В парка на Военната академия, малки и големи приятели на театъра ще се забавляват с богата кукленотеатрална, театрална и литературна програма, в която деца ще играят за деца, писатели ще се срещнат с читатели и вероятно присъсващите малки мечтатели ще се превърнат в театрални почитатели!

Детските събитията ще бъдат с НАЧАЛЕН ЧАС 13.30 ч. и ще са с ВХОД СВОБОДЕН!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.