• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Мая Манолова: Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централи

Мая Манолова:  Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централи

/КРОСС/ "За мен е важен резултата, който ще се получи на втория тур на изборите в София на 3 ноември. Необходим ми е дори да е само един глас повече от гласовете на госпожа Фандъкова, за да преборим заедно с гражданите модела, който ни управлява вече 14 години – източването на публичен ресурс, приятелските кръгове, мръсния въздух, бетона пред домовете ни, задръстванията и така нататък", каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Мая Манолова, независим кандидат за кмет на София.

"Аз партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам – разчитам на гражданите, които смятат, че 14 години управление с кражби, лъжи и натиск, стигат, да подкрепят мен като граждански кандидат, да подкрепят в мое лице промяната срещу статуковото и модела, който ни управлява", каза още тя.

"Аз смятам, че всичко е на масата, всичко е ясно – има две страни на барикадата, демокрацията и диктатурата и всеки ще направи своя избор", каза кандидатът за столичен кмет.

"Аз разбирам, че може би една голяма част от избирателите в София не ме харесват персонално, но е по-важно какво харесват, дали харесват начина, по който ни управляват или ще дадат шанс на София и на България. Всъщност изборите в София са ключови, те ще дадат знак за цялата страна – за това дали сме узрели да се преборим с модела на управление", каза още Манолова.

"Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централа, заяви още тя. Аз заявих още в рамките на самата кампания, че ако не стигна до балотаж, ще подкрепя някой от кандидатите на промяната- казах ясно, че бих гласувала за архитект Игнатов или за Борис Бонев, ако не стигна до балотаж. Това е резултат на моята последователна политика, а аз си държа на думата – като съм казала го правя и не влизам в никакъв пазарлък, не очаквам нищо насреща", заяви Мая Манолова.

"Смятам, че кандидатите на промяната имат нужда от подкрепа и съм готова да им дам цялата си подкрепа – вчера призовах и хората, които са гласували за мен на 27-ми и които ще гласуват за мен на 3 ноември, да гласуват за промяната – за някой от кандидатите на промяната, за всеки един, който стои срещу кандидат на ГЕРБ", допълни кандидатът за кмет.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.