• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

След жестокото убийство на жена в София: Задържаха сина ѝ и разкриха подробности

След жестокото убийство на жена в София: Задържаха сина ѝ и разкриха подробности

/КРОСС/ 42-годишен мъж е задържан за убийството на майка си. Това обяви градският прокурор на София Емилия Русинова по време на брифинг, предаде Агенция „Фокус".

Престъплението е извършено на 10 март, най-вероятно вечерта. Но сигнал е подаден на 12 март от съседи, след като колеги на починалата са я потърсили, защото не се явила 2 дни на работа, посочиха от прокуратурата.

„Починалата жена е на 64 години, събраните към настоящия момент доказателства, на базата на които във вчерашния ден СГП повдигна и обвинение са за това, че нейният син е извършил това жестоко криминално престъпление", обясни прокурор Русинова. По думите ѝ, от събраните доказателства става ясно, че най-вероятно смъртта е настъпила в резултат на травматична кръвозагуба:

„Установено е, че са нанесени около 15 прободно-прорезни рани в областта на гръдния кош и корема. Има такива рани и по лицето и защитни по ръцете". Прокурор Русинова обясни още, че престъплението е извършено след употреба на алкохол от обвиняемия и възникналият конфликт между двамата е точно по повод употребата на алкохол.

Обвиняемият е задържан с мярка задържане под стража до 72 часа и в утре ще бъде изправен пред СГС с искане от страна на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, а именно задържане под стража, каза още градският прокурор на София и уточни, че мъжът е задържан още на 12 март вечерта в хотел в София.

По думите на Русинова, задържаният е на 42 години, има криминални регистрации, но не е осъждан. Има данни, че мъжът е водил и скитнически начин на живот.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.