• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/*** 

София.
Държавният глава Росен Плевнелиев ще проведе консултации с представители на ДПС и „БСП лява България".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе редовно заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 до 12.30 часа в Представителството на Европейската комисия в България, ще се състои форум на тема „Словото - път към Другия", организаран от Българския Червен кръст и Държавната агенция за бежанците при МС с подкрепата на Представителството на Върховния комисариат за бежанците на ООН в България. Въвъ форумът ще вземе участие вицепремиерът Меглена Кунева, председателят на БЧК Христо Григоров, ръководителят на представителството на ЕК в България Огнян Златев и други.
***
София.
От 10.00 до 16.00 часа в зала 5 на сградата на Столична община ще се състои конференция на тема „Спортът в свободното време и развитие на градската инфраструктура".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция по проект „Подобряване на ефективността и оптимизиране на структурата на администрацията на МВнР"


***
София.
От 11.00 часа в Аулата на Нов български университет доц. д-р Пламен Бочков ще връчи Годишните награди на Ректора и дипломите на завършили студенти.

***
София.
От 11.00 часа в конферентна зала на МБАЛ „Токуда Болница София" ще се състои брифинг, , в който ще участва проф. Хайнц Щромер, един от най-изтъкнатите ин витро специалисти в Европа и основател на Виена Ин витро Център в България.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на зала „Универсиада" ще се състои първата пресконференция преди Мача на звездите.

***
София.
От 12.00 часа в Археологическия музей ще стартира Националната кампания „България в Шенген. Време е!"

***
София.
От 12.00 часа в сградата на театъра - НДК, вход „Пасажа" ще се проведе пресконференция, на която „Нов Театър НДК" ще представи подробности около предстоящото си откриване на 9 март.

***
София.
От 14.30 часа до 16.00 часа в „Дома на Европа". Институтът за пазарна икономика (ИПИ) организира дискусия, която касае икономическото и социално значение и възможности за развитие на „БДЖ - Товарни превози" ЕООД.

***
София.
От 14.30 часа в зала „Изток" на Народното събрание ще се състои Кръгла маса на тема „Хепатитът: скрита епидемия или решим проблем?", в която ще вземе участие евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.

***
София.
От 13.00 часа в залата „Голям колегиум" в сградата на БАН ще се състои пресконференция във връзка с разработване План за управление на Природен парк Витоша.

***
София.
От 13.30 часа на бул. „Михай Еминеску" 5 ще бъде открит Информационен център „София - европейска столица на спорта 2018 година". На откриването ще присъстват кмета на София Йорданка Фандъкова, председателя на СОС Елен Герджиков, евродепутатите Джема Грозданова и Андрей Ковачев и нашия гост - председателя на ACES Europe г-н Франческо Лупатели.

***
София.
В 15.30 часа в парк-хотел „Москва", Зимна градина ще се състои честване на 25-тата годишнина от създаването на Федерацията на синдикатите в здравеопазването (ФСЗ) - КНСБ.

***
София.
От 16.00 часа в сградата на ул. „Никола Габровски" 30 ще се състои пресконференция относно годишния отчет-анализ на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

***
София.
От 16.30 часа в сградата на Български червен кръст ще се състои отчетната сесия на общото събрание на столичната организация на БЧК.

***
София.
От 18.00 часа в ресторант „Рубаят" в сградата на Националния дворец на културата ще бъдат връчени наградите „Златна мартеница". Организатор на събитието е Съюз „Произведено в България".

***
София.
От 18.00 часа в Галерия на СБХ ще бъде открита изложба по случай 130 години от рождението на Ангел Спасов /1884 - 1974/.

***
София.
От 19.00 часа в Камерна зала „България" ще се състои концерт на Софийската филхармония и Ансамбъл Musica Nova Sofia с диригент Драгомир Йосифов под надслов „De Profundis/ 10 години след Лазар Николов", посветен на паметта на яркия български композитор.

***
Бяла Слатина.
От 10.30 часа в ЦНСТ ще се състои официална церемония по проект „Като в свой дом" по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Да не изоставяме нито едно дете" - Компонент 2: Разкриване на социални услуги в общността по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013 г.
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в града ще се състои среща на граждани с общинския съветник Марица Гърдева.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в зала 302 на Община Велико Търново на пресконференция Държавна опера Бургас ще представи суперпродукцията си "Атила", с която ще гостува в ДКС "Васил Левски" на 31 март.

***
Видин.
В 09.00 часа в спортна зала „Фестивална" ще се проведе Осмомартенски футболен турнир за девойки. Закриването и награждаването са предвидени за 14.00 часа.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в залата на Културно-информационния център ще се състои изложба със заглавие „Женско начало".

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 1 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу подсъдимите Румен Д. и Георги Б.. Срещу тях е повдигнато обвинение по чл. 304б ал.2 и ал.1 от НК.

***
Пловдив.
От 09.30 до 12.30 часа, в Палата 6 на Международен панаир - Пловдив холандски компании ще участват в семинар „Оранжерийното производство в България използва холандския опит", организиран от Посолството на Нидерландия.

***
Пловдив.
ОТ 10.30 часа в зала 5 на Пловдивски окръжен съд ще се гледа делото срещу подсъдимия Робертино Т., на когото е повдигнато обвинение по чл.252 ал.2 от НК.

***
Русе.
От 13.30 часа в Зала 1 на Областната администрация ще се проведе извънредно заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия във връзка с регистрирани 14 случай на туларемия в страната от началото на 2015 и необходимостта от предприемане мерки за опазване здравето на хората и животните.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция на организаторите на Европейското отборно първенство по лека атлетика - Втора лига, което ще се проведе на 21 и 22 юни на стадион „Берое". Ще участват кметът на Стара Загора Живко Тодоров и президентът на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов.

***
Стара Загора.
От 12.00 часа в Регионален пресклуб на БТА - Стара Загора, кметът на Община Опан Минчо Чавдаров ще даде пресконференция.

***
Шумен.
От 13.00 часа в Регионален пресклуб на БТА-Шумен ще се проведе пресконференция на изпълнителния директор на „Топлофикация - Шумен" Димитър Димитров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.