• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития на 12 февруари

Предстоящи събития на 12 февруари

/КРОСС/ ***
София
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София
От 10.00 часа при следния предварителен дневен ред
Редовното правителствено заседание ще се проведе както обикновено - в сряда, 12 февруари, от 10 часа при следния предварителен дневен ред:

***
София
От 14.30 в зала 130 в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" № 1 Комисията по земеделието и храните ще изслуша министър Десислава Танева.
***
София
От 15.30 часа в зала 134 на пл. "Княз Александър I" № 1 работната програма на Европейската комисия за 2020 г. ще бъде представена на заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

***
София
От 9.00 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Миню Стайков и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София
От 9.30 м- 14-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Ангелов и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София
От 9.30 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петко Стоянов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 9.30 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Славчо Калинов за кумулиране на наказанията.

***
София
От 10.00 ч. в залата на етаж 11 на КНСБ ще бъде представено наблюдението на ИССИ на КНСБ на потребителските цени и издръжката на живот за последното тримесечие на 2019 г.
***
София
От 10.00 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Сирашки и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София
От 10:00 ч. в зала „Еспланада 1" на хотел Бест Уестърн Плюс „Хотел Експо"ще се състои пресконференция, на която ще бъдат оповестени резултатите от изпълнението на проекта „Комплекс от мерки за установяване на нелоялни търговски практики.

***
София
От 10.30 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Светогор Денев и други за рекет.
***
София
От 11.00 ч., зала 13, в сградата на бул. "Генерал Михаил Д. Скобелев" № 23, 94 съдебен състав ще заседава по НОХД 18471/19 г.

***
София
От 13.30 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Слави Желязков и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 14.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Милко Милков и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски съд ще разгледа делото срещу Кристиян Зафиров за катастрофата, при която загина синът на Ботьо Ботев, (чл. 343 НК, ал. 4) .

***
София
От 19.00 ч. в зала „Средец" на „София хотел Балкан" Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще връчи своите годишни награди за професионални постижения в областта на туризма.

***
София
От 19.00 ч. на сцена Backstage в Театър Азарян ще бъде представен спектакълът „Косвети щети".

***
София
От 10.00 ч. в Литературен клуб „Перото" ще се състои пресконференция на Музикаутор.

***
Бургас

От 17.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция за предстоящото изпълнение на мерки за енергийна ефективност в 11 частни многофамилни сгради. В пресконференцията ще участва и кметът Димитър Николов.

***
Благоевград
От 11.00 часа в двора на КАТ-Благоевград ще се състои тържествено откриване на Зонално жандармерийско управление в Благоевград

***
Варна.
От 9.00 часа в ще се поведе сесия на Общински съвет - Варна.

***
Варна.
От 12.30 часа за пета поредна година в ТУ-Варна ще се проведе празника на катедра "Растениевъдство" и традиционния конкурс за най-добро домашно вино от реколта 2019.

***
Добрич
От 9.30 ч. в Детска ясла 5 ще бъде представен куклен спектакъл „Топла приказка от сняг".

***
Горна Оряховица.
От 17.00 часа в Общинската библиотека ще бъде представен романа „Тясна граница - реалност Зодера" с автори Вилиан Попов и Павел Георгиев.

***
Добрич
От 12.00 ч. в Младежки център - Добрич ще се състои неформално обучение на тема „Толерантност".

***
Добрич
От 13.00 ч. в Младежки център - Добрич ще се състои работилница „Пирографиране" с участието на младежи от „Чудната градина".


***
Добрич
От 13.30 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се проведе библиотерапия с потребители на Център за психично здраве „Д-р Петър Станчев"

***
Добрич
Във фоайето на Младежки център - Добрич ще бъде подредена изложбата „Хвърчила" на Ателие „Палитра" при Младежки център - Добрич с ръководител Галя Върбанова.

***
Карлово.
В 17.00 часа в Обредния дом ще се състои концерт на ДГ „1 юни", озаглавен „Левски - най-великият българин". Концертът е първото от поредица събития от Възпоменателно отбелязване на 147 години от гибелта на Васил Левски.

***
Кюстендил.
От 19.00 часа в театърът в Кюстендил ще бъде представена постановката „Ох, тези пари" на Държавен драматичен театър - Търговище.

***
Пловдив.
От 19.00 часа в Дома на културата в Пловдив композиторът и пианист Стоиц Гъдев ще представи авторската си музика.

***
Стара Загора
От 10.00 ч. в Къща музей „Гео Милев" ще бъде представен поетичен спектакъл от децата от ЦДГ „Славейче".

 

***
Стара Загора
От 18.30 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще се състои концерт джаз музика на ученици от НУМСИ „Христина Морфова".


***
Стара Загора

От 19.00 ч. в Оперния театър ще бъде представен балетът „Гето" - по клезмер музика на Горан Брегович.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.