• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Д-р Таня Андреева: Не разбирам защо Нинова не иска Станишев в листата

Д-р Таня Андреева: Не разбирам защо Нинова не иска Станишев в листата

/КРОСС/ Не мога да си обясня защо Корнелия Нинова не иска Сергей Станишев в листата на БСП за евроизборите. Не виждам голяма разлика между политиките на БСП и ПЕС. Оставам с впечатление, че има междуличностен проблем между двамата.

Това заяви бившият министър на здравеопазването в правителството на Пламен Орешарски д-р Таня Андреева по бТВ. Прави отблъскващо впечатление, че хора, които преди със същата самоотверженост защитаваха Сергей Станишев като председател на партията и мандатоносител на нашия кабинет, сега със същата страст защитават Нинова, заяви още Андреева. По думите й тя не би последвала водач, който се отказва от хората с доверие в него и политиките му.

В отгово на въпрос какъв знак ще даде БСП, ако изхвърли Станишев от евролистата си, Андреева каза: БСП ще покаже, че не уважава хората, зад които стоят конкретни действия. И всеки би си задал въпроса - това не е ли началото, в което БСП не иска да бъде идентифицирана с лявото семейство в Европейския парламент и въобще с Европа.

"Залогът за евроизборите е по-голям от вътрешните борби в партията. От това, което слушам, не съм останала с впечатление, че
Станишев хвърля сянка върху избора на Елена Йончева за водач на листата. Повече от половината организации на БСП са номинирали Сергей Станишев за водач или член на листата на БСП. Тези хора вярват и са разбрали това, което той е направил", обобщи Таня Андреева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Станишев се обадил на Б.Борисов и Андреева хоп в борда на Педиатрична болница!Нека каже,че не е вярно!

05.04.2019 22:27:46

Анонимен

Напълно съм разочарован от тази госпожа другарка.Мислех,че е свестен и добър човек,а се оказа,че и тя е джендър и се е възползвала от лапането по времето на станишко,когато , с другите като Миков разрушиха БСП.

05.04.2019 17:42:07

мнение

Г-жо Андреева, когато някой се е компроментирал с управлението си в страната, няма как да се харесва на хората. Ако той беше начело на листата, много симпатизанти на БСП щяха да се отдръпнат и да не подадат гласа си за тази партия. БСП в лицето на новото си ръководство се стреми да следва политика, която обществото одобрява. Това ще е така, поне докато са в опозиция. После може би ще подкарат старата песен на нов глас..

04.04.2019 14:55:15

Анонимен

Защото от където и да го погледнеш той няма място нито в БСП, нито в нито в ЕП.

03.04.2019 16:01:46

Анонимен

Защото се целува с Местаня пред повече от 50-60 х. софийски шопи насред най-голямото село всред равното шопско поле. Треба а си много прост, а са целуваш с душманин на българете, като Местаня! Анадъмну!

01.04.2019 21:34:50

Анонимен

Изглеждаш интелигентна а то какво се оказва!

01.04.2019 16:32:13

Анонимен

И децата разбраха, защо не трябва Станишев да е в листата , само някой персони все още се правят на неразбрали. Не е ли повече от ЯСНО, че Сергей погреба БСП със всички свои действия, преди да го инсталират в ПЕС. Борисов го беше направил на боксова круша, а той търпеше като последен глупак. Неговото празно говорене е омръзнало до смърт на цялия народ. И с последните си действия за налагане на джендъризма и на приема на емигранти ,така упорито налагани на България, не трябваше и да си помисли за евродепутатство. И той е толкова нагъл и тъп колкото Цветанов. Празнословието му е нетърпимо. Нинова е СЪВЪРШЕНО ПРАВА. Такива като него и МИКОВ и Гергов нямат даже място в партията. Когато една жена не вижда ума в друга, не е само от ревност, от липса на УМ е, доказала го е човешката история.

31.03.2019 22:24:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.