• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Стоичков: Със състав от ветерани щях да спечеля повече купи от "Реал"

Стоичков: Със състав от ветерани щях да спечеля повече купи от "Реал"

/КРОСС/Христо Стоичков в своя стил се пошегува с "Реал" (Мадрид), който остана с празни ръце този сезон. Белите не успяха да спечелят никое от отличията в Испания, нито да изпълнят целта си да са първият отбор, защитил титлата си в Шампионската лига.

Мадридчани станаха шампион в Примера дивисион веднъж в последните седем години. "С отбор ветерани мисля, че ще спечеля повече от една шампионска купа за това време", заяви Стоичков пред Radion4G.

"Белите тази година обръщат повече внимание на баскетболната Евролига, защото във футбола ще гледат финалите по телевизията", добави бившият футболист на "Барселона".

Той се изказа в защита на Икер Касияс. Вратарят на "Реал" няколко пъти беше освиркван от привърженици на отбора си по време на мачове на "Сантяго Бернабеу".

"Той е символ на световния футбол, спечелил е всичко и не трябва да си тръгва от "Реал" заради това, че е обърнал внимание на четирима или шестима безсрамници, които го освиркват."

Стоичков отново се изрази в подкрепа на независимостта на Каталуня. "Когато играех за българския национален отбор, винаги носех лента с цветовете на Каталуня, Винаги съм бил за независимостта, откакто го обявих на "Уембли" през 1992 г. Защо трябва да зависиш от някого? Защо трябва да плащаш, каквото някой ти каже?"

След това българинът добави: "Във всеки случай световното в Южна Африка не го спечели Каталуня, а Испания. Уважавам много Висенте дел Боске".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.