• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Преглед на печата

Преглед на печата

/КРОСС/ "България на протест срещу бедността", е едно от заглавията на първа страница на "Земя". Вестникът цитира лидера на БСП Корнелия Нинова "Ще им се наложи да чуят гласа на хората". На първа страница е поместено и изявлението на президента Румен Радев в навечерието на 29-та годишнина от началото на прехода, озаглавено" Демокрацията е критично застрашена".

"Дума" също извежда на първа страница вчерашните протести."България под блокада заради високите цени на горивата и бедността; БСП подкрепи недоволстващите"". "Бунтът на шофьорите блокира България", е водещото заглавие на "Сега". Единствената реакция на управляващите бе да пратят жандармерията, допълва вестникът.

Застраховката "Гражданска отговорност" е поскъпнала с 80 лева за три месеца, изчислява "Монитор". Решението на Върховния касационен съд за увеличен кръг от хора, които могат да искат обезщетение, е основната причина, коментира вестникът и допълва, че в цялата страна е имало протести срещу цените на горивата.

БСП срещу строителите на пътища у нас, те пък ще търсят ОЛАФ и така ще опровергават лъжи, информира "24 часа". От строителния бранш поискаха извинение от социалистите и заплашила с протест, ако не го получат. БСП изпраща свои депутати да проверяват качеството на построените у нас пътища, пише вестникът. Според пътищарите, цитирани от "Труд", БСП трупа политически дивиденти на гърба на строителите.

До 2023 година най-търсените кадри ще са шивачки, шофьори и продавачи, информира "24 часа". Няма да достигат 500 хиляди работещи в следващите пет години. Задължително изискване за наемане на работа ще е добро владеене на български език, информира изданието.

Националната електрическа компания затъва с нови 62 милиона и 400 хиляди лева, пише "Сега". Раздадените от Българския енергиен холдинг заеми гонят три милиарда, печалбата на АЕЦ Козлодуй расте с почти 70 на сто. Цитирани са данни към края на септември.

"Труд" помества на първа страница снимка на президента Румен Радев и американския президент Доналд Тръмп. Те бяха заедно на церемония по отбелязване на 100 години от края на Първата световна война в Париж. "Имам снимка! Разговарях с Тръмп" е заглавието на снимката.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.