• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

LG представя подобрени модели на STYLERS по време на IFA 2018

LG представя подобрени модели на STYLERS по време на IFA 2018

/КРОСС/ Двата нови Styler модела задават нови стандарти в областта на изкуствения интелект и дизайн.

LG Electronics (LG) ще представи подобрени модели на своята революционна система за грижа за дрехите Styler на IFA 2018. Както Styler ThinQ, така и Styler Mirrored Glass Door имат уникални функции, за да повишат удобството на потребителите като запазват дрехите им по-чисти, по-хигиенични и стилни. Потребителите могат да контролират Styler ThinQ като използват гласови команди, докато Styler Mirrored Glass Door увеличава функционалността в дома.

Новите LG Styler ThinQ и LG Styler Mirrored Glass Door се гордеят с високо ниво на производителност както и подобрена технология в сравнение с оригиналния Styler. С TrueSteam™, новите Styler модели елиминират повече от 99,9% от микробите и бактериите по ежедневните дрехи.* Движещата се закачалка буквално премахва леките намачквания и неприятните миризми докато функцията Pants Crease Care премахва всички намачквания и кара дрехата да изглежда гладка. А благодарение на функцията Gentle Dry, Styler изсушава деликатните материи по-бързо и по-внимателно.

             

С ексклузивната платформа на LG свързана с изкуствения интелект, DeepThinQ в основата, Styler ThinQ позволява по-голям контрол чрез гласови команди. Просто кажете „Здравей, LG“, за да активирате Styler. Само с глас, потребителите могат да включват и изключват LG Styler ThinQ, да избират и стартират почистващата програма, да проверяват за проблеми и дори да получават препоръки коя е най-добрата програма.

LG Styler Mirrored Glass Door се съчетава добре с всякакъв домашен декор благодарение на превъзходния му дизайн, висока функционалност и оптимална ефективност. Този красив продукт разполага с удобни огледални врати, които служат за допълнение към всяка мебел и стая като същевременно предлага същата почистваща мощност като Styler ThinQ.

                   

LG е горд да въведе напредъка в грижата за дрехите с продукти като Styler, който е оборудван с модерни технологии, въведени от LG“, каза Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължи да подобрява потребителското удобство и да предоставя функционални и технологични решения свързани с начина на живот.“

Посетителите на тазгодишното изложение IFA в Берлин могат да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 31 август до 5 септември, за да видят разширената линия Styler и други иновации свързани с дома. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.