• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Георги Свиленски: Нещата, които се случват в държавата вече не ни изненадват

Георги Свиленски: Нещата, които се случват в държавата вече не ни изненадват

/КРОСС/ „Нещата, които се случват в държавата вече не ни изненадват“ това каза в интервю за предаването „Неделя 150” по БНР зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

По думите му, скандалът е огромен и се касае за парламентарни практики. „Българският парламент приемал ли е закони в интерес на дадена фирма, как ще си свърши работата комисията, която трябва да провери съответните случаи? Защото тя неведнъж е проверявала подобни случаи и винаги излиза с констатацията, че няма проблеми. В случая притесненията са, че тази комисия е назначена лично от г-н Цветанов“, коментира Свиленски.

Той отрече БСП да има участие в този скандал. „Всички вие знаете, откъде дойде информацията. Със сигурност тя не е от България. И г-н Цветанов, и г-н Борисов трябва много добре да си направят изводите. Кои и защо, и защо точно сега дава тези сигнали”, изтъкна той, визирайки, че информацията за сделките с луксозните апартаменти първо се появи в „Свободна Европа“.

Според Свиленски предсрочни парламентарни избори вече са неизбежни. „Няма кака в едно гнездо на оси да влезеш с добри намерения. Вътре, единствената цел, която се постига, е разпределяне на постове, разпределяне на позиции и ако може вследствие на това някой да получи някое жилище някъде“, каза още Георги Свиленски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тези совалки на Цветанов не бяха случайни търсеше милост както за това което му се размина с шесте апартамента но този път сигнала е от отвън от Свободна Европа за която ГЕРБ претендират .Неслучайно и ФБР след като привика Цацаров с няколко началника имащи отношени по разчулия се сигнал Накрая изслуша МВР и директора на Гранична полиция .

24.03.2019 17:29:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.