• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Бойко Борисов бесен на Цветан Цветанов

Бойко Борисов бесен на Цветан Цветанов

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов е споделил пред човек от близкото си обкръжение, че е силно и непоколебимо разочарован от поведението на Цецо. Вторият човек в ГЕРБ е прекалил с простотиите си и се е нацвъкал до ушите. Бойко не се притеснявал да изхвърли Цветанов и казал, че би го сполетяла съдбата на Лютви Местан, ако той се опита да разцепи партията.

По думите на експерти в бранша Цв. Цв. е „истински рецидивист в сделките по придобиване на имоти на безценица". Всичко това е не само морално укоримо, но подлежи и на наказателна отговорност, тъй като ощетява държавния и общинския бюджети - неплатени в пълен размер данъци и такси. Освен това, средствата за придобиване на неизброимите му имоти са с твърде съмнителен произход.

А методите на Цв. Цв. винаги са били брутални и силови. Така се е случило със скандално известната фирма Артекс - натиск заради спорен строителен обект /небостъргача „Златен век" в Лозенец/ и подарък от фирмата - „златен" апартамент в Изток.

Подобни са методите му и в областта на здравеопазването, където Цв. Цв. очевидно има сериозни интереси: През далечната 2012-та год. Цветанов е шеф на МВР и вицепремиер. Антимафиоти влизат в офисите на най-големия играч в областта на частното здравеопазване Михаил Тиков, собственик на Софиямед и на цяла верига от болници и аптеки. Изземват документи и компютри и арестуват приближени на Тиков. Акцията е свързана с информация за източване на средства от Здравната каса в огромни размери. След тази акция Цв. Цв. и Михаил Тиков са неразделни в живота и любовта и навсякъде са заедно - на Коледа и Нова година, на закуските с президента на САЩ... Болниците на Тиков получават лъвския пай от Здравната каса и той е единственият човек в държавата, който строи билдинги, купува хотели и болници кеш, сменя министри и зам. министри в здравеопазването... А парите за здраве никога не достигат?

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много по-важен е въпросът КОЙ ЩЕ ПЛАТИ МИЛИОНИТЕ за които осъдиха България заради Цецовите зулуми. Слушах внимателно Цецовата тирада. Хващат го говедото на дупка и той има наглостта и дебелоочието не само да се оправдава, ами да се държи и агресивно. Само, че неговото престъпление е само върха на айсберга. Човекът има достатъчно актив зад себе си не за политическа , а за съдебна отговорност и една килия ще му подхожда със сигурност много повече от колкото на Баневи. А Бойчето и той се прави на изненадан, а той си е баш папата на престъпниците.

28.03.2019 03:10:53

Язък за барута

Вестник 'Сън сънувах" - времето ти изтече Бойко ! хората се оправиха, кой купи централа, кой купи медии, други с поедно апартаментче се уредиха, а ти в банкя при магнолията. Язък за барута !

27.03.2019 08:53:17

Анонимен

Мафия! Превърнаха партиите в престъпни групи за лично облагодетелстване! Кумове, кумици, тъстове, тъщи, баджанаци, кръстници и какви ли не! Вън от политиката!

27.03.2019 08:00:15

ами какво стана с фалшивата новина на cross от таз

Цв.Цв. е изгонен от всичките си длъжности.

26.03.2019 16:19:20

Анонимен

Ех ако със същата жар се преследваше и Гоце за двата мезонета .... Цецко барем дал някой лев , а Гоце ги получи подарък ... уволниха и смачкаха журналиста който го разкри и пълна тишина от медиите , жалка българска действителност , кочина ....

26.03.2019 16:09:43

Анонимен

Отдавна е за затвора този престъпник, бивш комунист, сега „демократ”, но няма да влезе. Има една мъдра приказка - гарван гарвану око не вади!

26.03.2019 15:55:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.