• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Тимбърлейк гузен: Извинявам се на жена си и семейството си

Тимбърлейк гузен: Извинявам се на жена си и семейството си
Актьорът наскоро беше забелязан в компанията на своя колежка

/КРОСС/ Джъстин Тимбърлейк проговори за слуховете в изневяра, които се въртят из интернет през последните няколко седмици. Актьорът беше забелязан в компанията на своята колежка Алиша Уейнрайт, с която снима филма „Palmer“. В социалните мрежи излязоха снимки как двамата се държат за ръце, което беше чудесна предпоставка да започнат догадки дали няма проблеми между Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бил.

Дълго време нямаше официално съобщение от нито една от трите страни, но сега вече актьорът и изпълнител реши да проговори. Той сподели съобщение в Инстаграм, в което отговаря на всичко, което се пише за него в медиите.

„Стоя колкото се може по-надалеч от клюките, но за семейството ми, чувствам, че е редно да изкажа мнение по скорошните слухове, които нараняват хората, които обичам“, започва Тимбърлейк. Той продължава своето изявление и обяснява, че по време на случката, когато беше забелязан да си държи ръцете с Уейнрайт, е бил пиян, но нищо не се е случило между двамата. 

„Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и семейството си, че ги накарах да минат през тази унизителна ситуация. Фокусиран съм да бъда най-добрият съпруг и баща“, добавя Джъстин. 

Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бил започват връзката си през 2007 година, а пет години по-късно се женят на романтична церемония в Италия. През 2015-а се ражда синът им Сайлъс.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.