• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Антон Тодоров сега щял да се занимава с журналистика, не било добре да му бъдете враг

Антон Тодоров сега щял да се занимава с журналистика, не било добре да му бъдете враг

/КРОСС/ Шокиращо или не Антон Тодоров сега ще се занимава с журналистика. Това обяви самият той, след като бе приета оставката му като народен представител. А до нея се стигна след негово изказване срещу журналист.

След очевидно неудобен въпрос на водещия на сутрешния блок на „Нова телевизия" Антон Тодоров му отвърна:

"Много силни думи употребявате, ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви - и тя беше тръгнала малко в някаква посока, но нещо виждам, че липсва столчето ѝ".

Оставката бе гласувана и приета от парламента, а Антон Тодоров обясни, че тя е лично негово решение, не е нареждане на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, който дори искал Тодоров да остане депутат.

„Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават.

Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата, обсъждайки решихме, че фразата за столчето не е била на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив.

Бойко Борисов не ми е казал да подавам оставка, тъкмо обратното. Два дни съм се срещал с него и той изключително много държеше да остана в парламента. Разбирайте решението ми за оставка като опит за вкарване на друг морал в политиката, колкото и да звучи помпозно. Наистина съм морален човек", заяви Антон Тодоров, обяви Тодоров, след като бе гласувана оставката му.

„Звъннете на Виктор Николаев и го попитайте в разговора с Валери Симеонов какво е казал. Казал му е - мен никой не ме е заплашвал", посочи той.

„След оставката известно време ще се занимавам с основната ми дейност, която е журналистика. Имам няколко предложения за предавания, ще го обмисля и с премиера", уточни Тодоров.

За последно той води предаване по „Канал 3", което обаче беше свалено от ефир преди няколко дни след изказването на Тодоров в „Нова телевизия".

„Няма да правя водопроводи, ако някой това го интересува, но между другото съм много добър", коментира той. „Признавам си, че съм грубиян, такъв ме е създала природата. Но никога не лъжа, справям се с враговете си по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел", каза още Антон Тодоров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

оставете го без трибуна и наистина ще стане мумия,педал нещастен

11.10.2017 17:39:56

Анонимен

стига сте ни занимавали с това изчадие,да се завре в г-за на бойко ако иска,нещастник

11.10.2017 17:38:09

Няма такова падение.

11.10.2017 12:59:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.