• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Томислав Дончев: Съкращаваме администрацията, започваме с 1600 излишни щатни бройки

Томислав Дончев: Съкращаваме администрацията, започваме с 1600 излишни щатни бройки

/КРОСС/ В дадени звена в България работят повече хора от нужното. Ако съкращаваме администрацията с 2%-3% няма нищо да направим, но оптимизацията ще стане по интелигентен начин. Започваме със съкращаването на 1600 щатни борйки, но не с излишните служители, а звена. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

"1600 души са в плана. Всички министерства представят експертна оценка. Ако служителите работят коректно няма от какво да се притесняват. В момента има напрежение в администрациите, защото никой не иска да си ходи", каза още той. 

"Строителството на АМ "Хемус" се вижда и от гражданите. Разпределянето на парите също е обществено", допълни Дончев. 

"Системата за електронните обществени поръчки е готова. В момента е в тестов период. Ще започнем с няколко министерства, за да не става като с електронните винетки", разкри вицепремиерът. 

"Искаме ли нови писти, или да съхраним природата дива. Аз смятам, че може да има компромис, защото в страните със засилен ски туризъм се печели доста", завърши Томислав Дончев по повод решението на ВАС да отмени окончателно промените в Плана за управление на национален парк "Пирин".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

комунизма се заражда отново

Съкращавайте преди изборите, за да можете после да ги попълните с послушковци. Нищо не се е променило от комунизма на онова време ! Отново приемате закони обслужващи управляващата вихрушка /изборни, регулаторни /, отново цензура и заплахи над медиите които не са послушни / глоби, арести /, отново щедри парични потоци само към послушни общини и кметства /нашите хора /, отново ненаказани наши хора за издънки и престъпления - от това поколение комсомолци, спортисти, ипоновци и гладни шпинги нищо хубаво не се очаква. Независимо от цветовете и капите - вие сте едни нагли хрантутници и национални предатели.

20.01.2019 07:35:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.